07.11.2023
Lily Collins a fost jefuita de o romanca! Paguba se ridica 67 de mii de dolari - FOTO

O romanca este data in urmarire in Statele Unite ale Americii, dupa ce ar fi furat mai multe bijuterii si carduri de credit din dulapurile unui hotel, printre persoanele patite se numara actrita Lily Collins, care a ramas fara verigheta si inelul de logodna.

Lily Collins a ramas fara verigheta si inelul de logodna. Valoarea lor este estimata la peste 67.000 de dolari.

Collins a fost jefuita de o romanca. Jaful s-a petrecut in timp ce actrita se relaxa in spa-ul unui hotel din West Hollywood. Verigheta si inelul de logodna ale actritei au fost furate din dulapul hotelului, iar paguba este estimata la peste 67.000 de dolari.

Cu ce se ocupa si cum arata Dan Bordeianu, dupa ce s-a retras din televiziune. Actorul a implinit 48 de ani - FOTO

Potrivit Departamentului serifului din comitatul Los Angeles, suspecta calatoreste prin tara comitand infractiuni similare. Anchetatorii cred ca aceasta este asociata cu grupari specializate in furt din Romania, se arata in comunicat.

Lily s-a numarat printre victime, iau fost furate verigheta, inelul de logodna si cateva electronice din dulapurile hotelului in luna mai, potrivit TMZ.

Fanii au asteptat asta! Dupa o pauza de 2 ani, Igor Stribitchi a lansat piesa „Mireasa”: „Ultima piesa a fost in 2021. Am fost mai mult in sfera imobiliara” - VIDEO

Romanca nu a fost prinsa nici pana la ora actuala, aceasta fiind de negasit. Potrivit departamentului serifului, femeia are o carte de identitate falsa din statul Washington, pe care figureaza numele Nicole Morri. A fost emis un mandat de arestare pe numele ei.

Articole din aceeasi categorie