07.11.2023
Cu ce se ocupa si cum arata Dan Bordeianu, dupa ce s-a retras din televiziune. Actorul a implinit 48 de ani - FOTO

Dan Bordeianu este un nume sonor, mai ales atunci cand vine vorba de telenovele romanesti. Actorul a devenit cunoscut odata cu rolurile sale din serialele „Lacrimi de iubire” si „Numai iubirea”. Ce mai face Dan Bordeianu si cu ce se ocupa acum?

Dan Bordeianu a implinit 48 de ani

Dan Bordeianu s-a retras din lumina reflectoarelor in urma cu cativa ani. Daca va intrebati daca a renuntat la actorie, ei bine, nu, acesta joaca in continuare in piese de teatru.

Luni, 23 octombrie, indragitul actor a implinit 48 de ani. Intr-un interviu pentru unica.ro, Dan Bordeianu a dezvaluit ca va sarbatori „prin munca” si a marturisit de ce a ales sa nu mai apara la televizor in ultimii ani.

Horoscop 7 noiembrie 2023. Secrete importante ies la iveala. Zodiile care invata sa ierte

„Fiind luni, prin munca. Sarbatoresc bucurandu-ma ca sunt in viata, ca sunt sanatos, bucurandu-ma de fetele mele. Pentru mine e suficient”, a declarat Dan Bordeianu, intrebat cum intentioneaza sa sarbatoreasca, potrivit sursei citate.

„Sa fie ai mei sanatosi. Stiu ca pare un pic patetic asa, dar nu e deloc. Sa fie cei care ma inconjoara, prieteni, rude, fetele mele, sa fie sanatosi, ca asta este cel mai important”, a precizat Dan Bordeianu.

Care este motivul pentru care Dan Bordeianu nu vrea sa mai apara pe micul ecran

In anii 2000, Dan Bordeianu facea ravagii cu rolurile pe care le interpreta in telenovele. Dan si Adela Popescu erau un duo de neinvins, cei doi au dat viata multor povesti de dragoste.

Recent, actorul a povestit de ce nu mai vrea sa apara la televizor. „Nu am renuntat la televiziune, adica la ideea de televiziune. Am renuntat la proiecte care nu mi-au placut si pe care nu le-am simtit. Ajunsesem intr-o zona in care am zis: fac asta cu bucurie? Si nu era neaparat asa”, a explicat actorul.

Jennifer Lopez, stralucitoare la bratul sotului ei, intr-o rochie decupata pe picior. Cuplul serii la o gala in Los Angeles - FOTO

Acesta a mai precizat ca s-ar intoarce oricand in televiziune daca s-ar ivi un proiect care sa i se potriveasca.

„Da, m-as intoarce in televiziune oricand, la orice ora, daca pot functiona in proiectul respectiv. In peisajul actual nu prea am vazut ceva in care as putea sa revin”, a subliniat Dan Bordeianu.

Articole din aceeasi categorie