07.11.2023
Fanii au asteptat asta! Dupa o pauza de 2 ani, Igor Stribitchi a lansat piesa „Mireasa”: „Ultima piesa a fost in 2021. Am fost mai mult in sfera imobiliara” - VIDEO

Trecem Prutul ca se vedem ce mai face Igor Stribitchi. Interpretul a oferit un interviu in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Intrebat cand ultima oara a fost la Chisinau, Igor a raspuns: „Am fost de Pasti, in aprilie cum ar fi. Eu mi-am propus ca minim de 2 ori pe an sa vin la Chisinau. De fiecare data am dorul asta sa vin la Chisinau, s-o vad pe mama, fratele, nepotelele, prietenii”.

Cine este noul iubit al Sofiei Vergara. Barbatul a mai fost casatorit cu o alta actrita celebra - FOTO

De asemenea, Igor a vorbit si despre pauza pe care a luat-o in ceea ce priveste cariera sa artistica. „Ultima piesa a fost lansata acum 2 ani, in 2021. Am fost mai mult in sfera business, in sfera imobiliara, mai fac si imobiliare. Acum incerc cumva sa le combin. Noua piesa am lansat-o acum pentru ca a fost o perioada importanta pentru familia noastra. Piesa este despre mireasa, despre cererea in casatorie, despre dragoste, despre tot ce este frumos”, a dezvaluit interpretul si producatorul.

„Piesa se potriveste de minune pentru primul dans al mirilor. Cred eu ca va fi o piesa ascultata, solicitata si dansata la primul dans”, a povestit Stribitchi.

Totodata, interpretul a oferit detalii si despre viata sa de cuplu. La intrebarea: „Ce a fost cel mai greu?”, acesta a raspuns: „Trecerea asta din Moldova in Romania. Au fost multe chestii ale familiei. Nu au fost probleme grave, insa erau nuante care nu le-am divulgat. Le stim doar noi. Anume in greutati se vad oamenii care sunt adevarati si sinceri cu tine”.

Cu ce se ocupa si cum arata Dan Bordeianu, dupa ce s-a retras din televiziune. Actorul a implinit 48 de ani - FOTO

Igor Stribitchi a povestit, de asemenea, in cadrul serilor perfecte si despre activitatea pe care o are in domeniul imobiliar: „M-am bagat acum 3 ani, atunci cand eram in pandemie. Am luat totul de la 0, dar cu rabdarea reusesti. Imi place mult, e o sfera interesanta”.

Articole din aceeasi categorie