24.02.2022
Hanna Nepliakh, Miss Ucraina 2021, mesaj disperat dupa atacul Rusiei asupra oraselor ucrainene

Cea mai frumoasa femeie din Ucraina in 2021, desemnata Miss Ucraina Universe, a reactionat vehement pe retelele sociale dupa asaltul Armatei ruse asupra tarii sale. Hanna Nepliakh a facut apel la reinstaurarea pacii.

Hanna Nepliakh (27 de ani) nu-si poate reveni din socul resimtit doi dimineata, cand primele explozii cauzate de obuze s-au auzit in principalele orase din nordul si estul tarii. Cea mai frumoasa femeie din Ucraina, incoronata Miss Ucraina Universe anul trecut, a indemnat la calm si la restabilirea pacii.

„Scumpa, trezeste-te! S-a inceput razboiul”. Olga Tapordei - mesaj cutremurator din mijlocul infernului. Femeia se afla la Kiev - FOTO

„Azi m-am trezit la 5 dimineata din cauza exploziilor. N-as fi crezut niciodata ca traind intr-o societate civilizata, in care toata lumea striga despre diplomatie, as scrie celor dragi mesajul ’razboiul a inceput’. Rusia a lansat un razboi pe scara larga impotriva Ucrainei. Ucrainenii nu vor razboi! Ne dorim un cer pasnic, integritatea si independenta teritoriului nostru”, a scris Hanna Nepliakh pe Instagram, unde a postat o fotografie in care apare in mijlocul multimii, cu mana dreapta la inima.

Hanna Nepliakh a studiat managementul terenurilor si cadastrul la Universitatea Nationala de Constructii si Arhitectura din Kiev. Ea a participat la Miss Universe 2021 din partea tarii sale, insa nu a reusit sa se claseze in primele 16 concurente.

Liasan Utiasheva - dezvaluiri socante despre perioada neagra din viata sa: „Mi-am luat toate cutitele din casa deoarece am vrut sa-mi tai venele” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie