24.02.2022
Nu mai este loc de secrete! Maxim Zavidia a dezvaluit cum si-a inselat partenera si de ce este agatat de barbati - VIDEO

Reporterul Iulia Deliu l-a provocat pe Maxim Zavidia sa participe la un test al sinceritatii jucand Am/n-am si raspunzand celor mai picante intrebari.

Publicul a avut sansa sa il cunoasca mai bine pe interpret prin intermediul mai multor intrebari provocatoare, ce raspunsuri a dat artistul, dar si ce secrete a aflat reporterul vedeti mai jos.

Am/n-am luat bani din portmoneul partenerei?

La prima intrebare Maxim a raspuns cu „nu, nu am luat bani niciodata. ”

Am/n-am inselat partenera? 

De aceasta data el a afirmat ca din pacate a facut o asemenea greseala si si-a inselat partenera. „Am, dar a fost demult, in anii studentiei, atunci cand nu era o relatie foarte serioasa.” a afirmat el.

Am/n-am fost pe o plaja cu nudisti?

„N-am. Nu iubesc sa ma uit la alti oameni dezbracati si sa umblu si eu la fel, pot face asta si acasa.” 

Am/n-am facut sex intr-un loc public?

Cu un zambet larg pe buze si de data aceasta interpretul a raspuns cu „am”.

Are 14 ani, dar deja stie ce isi doreste de la viata! Catalina Solomac - o tanara artista care te indeamna sa iti urmezi visurile si sa ai incredere in tine: „Vreau sa la demonstrez tuturor oamenilor ca pot face ceva deosebit” - VIDEO

Am/n-am sustras ceva dintr-o camera de hotel?

„Am sustrat, dar chestii mici ca gel, sampon, ciupici. ”

Am/n-am umblat in telefonul persoanei iubtite?

Si de aceasta data interpretul a spus ca a facut acest lucru, dar cu mult timp in urma. „Nu iubesc ca cineva sa verifice telefonul meu, e spatiul personal, iar daca esti intr-o relatie e bine sa ai incredere.” 

Am/n-am fost agatat de o persoana de acelasi sex?

„Am, aproape intotdeauna. Uite la mine, cum sa nu plac si fetelor si baietilor, mai ales ca sunt un artist, sunt frumos, ma pregatesc, sunt sportiv si bine imbracat.” a spus el.

Katalina Rusu a implinit 33 de ani! Artista a povestit cum si-a sarbatorit ziua de nastere, dar si care este cea mai mare realizare a sa: „Ieri, de ziua mea, nu am colindat boutique-urile ca sa-mi cumpar haine” - FOTO/VIDEO

Am/n-am avut aventuri de o noapte ?

„Am avut, dar tot cam vreo 5-10 ani in urma.” 

Am/n-am transmis poze nud cuiva?

„Le-am transmis fetelor cu care eram intr-o relatie sau colegelor.” a spus amuzat el. 

Articole din aceeasi categorie