26.05.2023
Leonardo DiCaprio si Irina Shayk, surprinsi din nou impreuna - FOTO

Leonardo DiCaprio si Irina Shayk au fost surprinsi impreuna la Cannes.

Leonardo DiCaprio si Irina Shayk au fost surprinsi impreuna la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul in varsta de 37 de ani, care are o fetita impreuna cu actorul Bradley Cooper, a participat la premiera celui mai recent film al lui DiCaprio, Killers Of The Flower Moon, regizat de Martin Scorsese. In plus, cei doi au fost vazuti si la petrecerea organizata de Naomi Campbell cu ocazia zilei sale de nastere.

Nu este insa pentru prima oara cand DiCaprio este surprins in compania Irinei Shayk. In urma cu cateva luni, ei au petrecut impreuna doua seri la rand, la festivalul de la Coachella. Supermodelul a mers pentru prima data la evenimentul Don Julios Neon Carnival, la care a participat si actorul in varsta de 48 de ani. Cei doi au dansat si s-au simtit bine, insa presa a raportat ca cei doi erau parte din acelasi grup de oameni si nu se poate spune cu certitudine daca cei doi flirteaza sau sunt intr-o relatie. Publicatia People a aratat ca cei doi sunt prieteni de multa vreme, in timp ce o sursa care ii cunoaste pe ambii si a participat la eveniment a declarat pentru E!News ca cei doi „erau cu un grup mare de oameni la festival, petrecandu-si timpul impreuna. Sunt doar amici.”

Georgina Rodriguez, aparitie stralucitoare la Festivalul de Film de la Cannes - FOTO

Insa Irina Shayk si Leonardo au fost vazuti in acelasi grup si o seara mai tarziu, pe 16 aprilie, cand au fost in public la concertul lui Frank Ocean. Desi concertul a fost bizar, si a devenit subiect de controversa, cei doi au parut sa se simta bine. Performance-ul lui Frank Ocean a fost cel mai anticipat moment al festivalului, mai ales pentru ca artistul nu a mai lansat nici un nou album din 2016, si nu a mai sustinut nici un concert de mai bine de sase ani. Acesta trebuia sa se afle in fruntea line-up-ului de la Coachella inca din 2020, dar festivalul a fost amanat din cauza pandemiei de Covid-19.

In grupul din care au facut parte Irina Shayk si Leonardo DiCaprio a fost recunoscuta si Stella Maxwell, si ea un model de mare succes si o apropiata a Irinei Shayk. Inclinatia lui DiCaprio pentru modele este binecunoscuta, acesta avand in trecut relatii cu manechine celebre precum Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Toni Garrn, Nina Agdal, si cel mai recent cu Camila Morrone. Actorul a fost intr-o scurta relatie si cu Blake Lively, cand aceasta avea doar 23 de ani. Relatia lui DiCaprio cu Morrone a incetat anul trecut, la putin timp dupa ce aceasta implinise 25 de ani.

Vrea sa cucereasca Franta? Vezi cat de bine suna „Changer”, noua piesa a Irinei Rimes - VIDEO

In ultimele luni presa a speculat si despre o presupusa relatie intre actor si supermodelul Gigi Hadid. Aceasta a fost pana de curand intr-o relatie cu Zayn Malik, alaturi de care are o fiica, si de care s-a despartit in urma unui incident violent care a avut-o drept victima pe mama lui Gigi, Yolanda Hadid. Nici Hadid si nici DiCaprio nu au confirmat vreodata presupusa relatie.

Articole din aceeasi categorie