26.05.2023
Georgina Rodriguez, aparitie stralucitoare la Festivalul de Film de la Cannes - FOTO

Georgina Rodriguez a atras toata atentia pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Georgina Rodriguez a facut furori pe covorul rosu, cand si-a pus in evideta silueta la premiera dramei franceze L’Ete dernier, in cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2023. Iubita lui Cristiano Ronaldo, in varsta de 29 de ani, a aratat de-a dreptul senzational in rochia aurie stralucitoare, care era infrumusetata cu sute de paiete.

Vrea sa cucereasca Franta? Vezi cat de bine suna „Changer”, noua piesa a Irinei Rimes - VIDEO

Georgina Rodriguez a atras toate privirile la Festivalul de Film de la Cannes

Iubita lui Cristiano Ronaldo si-a pastrat parul lucios intr-o coada laterala eleganta la sosirea la evenimentul cinematografic. Corsetul si trena fluida au atras atentia multora in timp ce a pozat pe covorul rosu. Dungile aurii indraznete de pe centrul rochiei uimitoare au pus in evidenta silueta Georginei, care a aratat incredibil pe covorul rosu.

Georgina Rodriguez a adaugat mai multe bratari si cercei argintii pentru a completa look-ul stralucitor, in timp ce o paleta de machiaj glam, incluzand contururi cizelate, i-a pus in valoare frumusetea.

Filmul se concentreaza asupra unei avocate respectate pe nume Anne, care traieste la Paris impreuna cu sotul ei, Pierre, si cele doua fiice mici ale lor. Theo, fiul adolescent al lui Pierre dintr-o casnicie anterioara, se muta la el, iar Anne incepe in cele din urma o aventura cu el, riscand astfel sa isi puna in pericol cariera si sa isi piarda familia. Filmul ii are in distributie pe Lea Drucker, Samuel Kircher, Olivier Rabourdin si Clotilde Courau, iar regia este semnata de Catherine Breillat. Este, de asemenea, un remake al dramei daneze Queen Of Hearts din 2019.

Iubita lui Cristiano Ronaldo, despre stilul sau de viata

Georgina Rodriguez se numara printre cele mai apreciate si urmarite femei in mediul online, beneficiind de atentia a milioane de fani pe platformele de socializare. In urma cu cateva luni, partenera lui Cristiano Ronaldo a lansat al doilea sezon al propriului ei reality-show de pe Netflix, intitulat I am Georgina, care inregistreaza cifre impresionante de vizualizari.

Vedeta este extrem de deschisa in ceea ce priveste stilul sau de viata si acorda o mare importanta educatiei pe care o ofera copiilor sai. Atunci cand vine vorba de organizarea casei, partenera fotbalistului se ocupa de toate aspectele, iar intr-un episod al serialului a facut o dezvaluire surprinzatoare.

Daniela Cheltuitor - moment de sinceritate pe Instagram! „Ceea ce vreau sa va spun, este faptul ca si noua ne este greu...” - FOTO

Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo, care are o avere estimata la 490 de milioane de dolari si care este cel mai popular jucator de fotbal din lume pe Instagram, au subliniat de mai multe ori ca nu si-au uitat originile, chiar daca acum se bucura de luxul din jurul lor.

Fosta asistenta de vanzari nu a ezitat sa recunoasca faptul ca a achizitionat produse de la un magazin obisnuit de articole pentru casa, exprimand cu mandrie faptul ca a economisit bani evitand alternativele „costisitoare” de lux.

„Sunt divine si foarte usoare, pentru ca, daca le pui sa fie facute pe masura, sunt foarte scumpe si cantaresc prea mult. In felul acesta economisesti bani si kilograme”, a spus Georgina Rodriguez in reality-show.

Articole din aceeasi categorie