13.05.2022
Leanka Grau, fiica actorului moldovean Gheorghe Grau s-a despartit de sotul sau dupa 12 ani de casnicie: „Bineinteles ca este greu. La urma urmei, am crescut impreuna”

Leanka Grau si regizorul Mihail Weinberg au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de 12 ani. Actrita a recunoscut ca datorita sotului ei a capatat increderea in sine. Cu toate acestea, recent cuplul a luat decizia sa divorteze.

Intr-un interviu acordat cu putin timp in urma, Leanka Grau a vorbit despre cum si-a vindecat fiul pe nume Maxim care in urma cu cativa ani a fost diagnosticat cu autism. Baiatul a avut nevoie de un tratament specific si complex, asa ca Leanka si Mihail s-au mutat in strainatate.

„Cand un copil are nevoie de sprijin si te afli intr-o tara straina, problemele si necazurile personale sunt mai putin importante. Eu si Misha am inteles ca aceste greutati trebuie trecute, dar, din pacate, lipsea ceva in relatia noastra si nu am putut ramane impreuna. Acum suntem in relatii bune, inclusiv profesionale. Lucram in cadrul unui proiect comun fiind doar colegi. Divortul este o decizie dureroasa pentru oricine. Am avut destula dragoste si respect unul pentru celalalt pentru a ne desparti fara resentimente si pretentii.”, a povestit Leanka cu sinceritate.

Ce spune Lily-Rose despre acuzatiile pe care Amber Heard i le-a adus lui Johnny Depp. Tanara are o relatie foarte apropiata cu tatal ei

Actrita nu a precizat cand a avut loc divortul, dar, se pare ca totul s-a petrecut calm si fara crize de furie. Grau a mai mentionat ca ea si sotul sau si-au dat seama ca ar fi mai bine sa puna capat relatiei lor.

„Am inteles ambii ca este timpul. Bineinteles ca este greu. La urma urmei, am crescut impreuna. Cred ca atat eu cat si Misha ne vom simti mai fericiti si mai bine ca prieteni, ca parinti ai copilului nostru, mai degraba decat ca pereche. A fost o decizie corecta.”, a explicat Grau.

The Motans a lansat cel de-al treilea album muzical! Ce spune artistul despre „Great Expectations”: „Piese ca la inceput nu vor mai fi niciodata” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie