17.10.2022
Imagini de arhiva! Acum atrage toate privirile datorita frumusetii si carismei pe care o are, dar cum arata bloggerita Kathryn C cu 10 ani in urma? Vezi filmuletul pe care l-a publicat mama sa pe Tik Tok - VIDEO

Recent, bloggerita si interpreta moldoveanca Kathryn C a implinit 19 ani. Cu aceasta ocazie, mama sa a decis sa publice pe pagina ei de Tik Tok un video in care sa le arate urmaritorilor sai virtuali cat de mult s-a schimbat Katryn comparativ cu acum 10 ani.

Cand avea inca 9 ani, uimitor sau nu, Katryn deja era in centrul atentiei datorita energiei pozitive pe care o emana constant.

Inca de mic copil, aceasta canta live ori de cate ori avea ocazie. In filmuletul publicat de mama sa, Kathryn interpreta piesa care a facut-o populara pe Nicole Cherry, „Memories”.

„Cat de repede zboara timpul acesta.”, a scris Alisha in descrierea videoului.

Au cantat, au impletit sarmale si si-au amintit de sarbatorile din copilarie! Interpretele Anisoara Dabija si Natalia Proca au dezvaluit care sunt secretele lor in pregatirea bucatelor traditionale - VIDEO

Filmuletul a reusit deja sa adune peste 30 de mii de vizualizari, dar si comentarii din partea internautilor: „Foarte talentata”, „Ce frumos, bravo”, „Ce carismatica era”.

Kathryn este o bloggerita si artista din Republica Moldova ce detine o comunitate de peste 120 de mii de urmaritori pe Instagram. Mama sa, Alisha este fondatoarea unui brand de haine si se bucura de aproape 40 de mii de urmaritori in mediul online.

Anastasia Lazariuc - prima aparitie pe retelele de socializare dupa mai bine de 2 ani! Vezi cum arata acum interpreta in varsta de 69 de ani - FOTO

Articole din aceeasi categorie