10.10.2023
La un pas de tragedie, nu si-a dat seama cat de grava e situatia. Ce a patit o femeie dupa ce doar a atins un aliment la care e alergica - FOTO/VIDEO

O femeie alergica la alune si alte oleaginoase a postat un clip pe TikTok in care le-a aratat urmaritorilor ei ce a patit dupa ce doar a atins o simpla aluna. Clipul postat de Shiv Sewlal a fost vizualizat de 17 milioane de oameni in mai putin de o saptamana. Cei mai multi tiktok-eri au fost socati de atitudinea calma a femeii, care se confrunta cu o situatie care ii ameninta viata.

„Nu stiu ce s-a intamplat, dar ceva clar s-a intamplat. Niciodata nu stiu cand e de merg la spital si cand nu. Ma simt foarte bine, doar ca treaba asta nu arata bine”, spunea tiktokerita.

„Nu vad prea bine, asa ca ating lucrurile. Merg la spital. E asa de enervant cand nici macar nu mananci lucrul la care esti alergic si se intampla asta. Ma mananca tare!”, a mai spus femeia.

Desi nu a luat prea in serios reactia alergica, asistentul medical de la spital nu a privit-o deloc relaxat. Acesta i-a facut observatie ca ar fi trebuit sa isi faca injectia cu adrenalina pe care o are in caz de astfel de urgente. „Nu mi-am dat seama ca e cazul!”, a motivat femeia. La spital i s-au facut trei injectii cu adrenalina.

Dana Marchitan - detalii despre viata de cuplu! Afla daca isi mai doreste interpreta sa se casatoreasca - VIDEO

„Ce ma sperie e faptul ca eu ma gandeam sa iau o pastila si sa ma culc, credeam ca exagerez. Dar vad ca aici la spital toata lumea e stresata cand ma vede. Cand aveti dubii, mergeti la spital!”, i-a indemnat tiktokerita pe followerii ei.

Mesajul lui Ruby dupa izbucnirea razboiului in Israel. Clipe de panica pentru artista care se afla in vacanta: „Nu mai e nimeni pe strazi”

A doua zi, desi aproape la fel de umflata, aceasta se simtea mult mai bine.

Articole din aceeasi categorie