10.10.2023
Mesajul lui Ruby dupa izbucnirea razboiului in Israel. Clipe de panica pentru artista care se afla in vacanta: „Nu mai e nimeni pe strazi”

Ruby se afla in Israel, atunci cand a izbucnit razboiul, iar artista a transmis imediat un mesaj celor care o urmaresc, pentru a le dezvalui in ce stare se afla. Vedeta a postat in sectiunea de InstaStory cateva videoclipuri in care le-a aratat internautilor cum este situatia in Israel.

„Deci este alerta, este stare de razboi. Aici a inceput razboiul de dimineata. 5.000 de rachete. (…) Toata lumea e in panica. Deci am descoperit ca buncarul in care trebuie sa ne adapostim este dormitorul. Are doua usi, fereastra asta mica prin care nu trece nici bomba atomica, nu inteleg ce, cum. Daca se aud sirenele iar sa intram in buncar. Doamne fereste. Nu mai e nimeni pe strazi, la plaja. S-a refugiat in mare parte toata lumea. Vedem ce se intampla, Doamne fereste, ceva rau”, a marturisit Ruby pe InstaStory.

Theo Rose reactioneaza dupa ce a plans la Vocea Romaniei, in urma unui schimb de replici cu Irina Rimes

Ana Baniciu si Raluka sunt in aceeasi situatie

„Buna dimineata, dragilor, sunteti in liniste si sa apreciati asta, pentru ca noi suntem in Tel Aviv, aici unde de dimineata ne-am trezit cu o sirena pe strada noastra, pe care locuim acum, aici. Sirena care ne anunta ca trebuie sa mergem rapid in buncare. Nu am apucat sa mergem in buncare pana cand am auzit explozia propriu-zisa, care era in zona noastra, doar ca Israelul si Tel Avivul in special sunt cam cei mai tari pe partea de a se apara, mai ales aerian. (…) Am crezut ca la ei este o chestie care se intampla mai des, in schimb am aflat ca asta nu e o chestie comuna. Ce s-a intamplat azi, nu s-a mai intamplat niciodata in Israel. Nu stiu cum am nimerit fix noi momentul asta.

Horoscop 10 octombrie 2023. Zodia care are dificultati financiare

Si este pustiu pe strada, am incercam sa iesim sa luam ceva de mancare si am auzit alta sirena, am intrat intr-un buncar al unui bloc care era cel mai apropiat. Ne-au deschis niste oameni si am intrat intr-un alt buncar si stand in buncar se auzeau efectiv exploziile, dupa care am iesit din buncar si ne-am dus mai departe. Suntem in Airbnb-ul in care locuim acum si n-o sa mai iesim de aici curand.

Avem bilet de avion luni de intoarcere, nu stim daca aeroportul este sau nu inchis, cert este ca suntem safe, totul va fi bine. In seara asta in schimb era concert Bruno Mars si eram extrem de entuazmati ca mergem la concert. Bruno Mars evident ca a anuntat ca nu mai sustine concertul, oricum nu ar fi safe deloc. Inteleg ca au reusit sa intre foarte multi civili din Gaza in Israel si au inceput sa impuste pe strada in partea de sud, deci e chiar razboi in adevaratul sens al cuvantului.”,  a povestit Ana Baniciu pe retelele de socializare.

Articole din aceeasi categorie