10.10.2023
Dana Marchitan - detalii despre viata de cuplu! Afla daca isi mai doreste interpreta sa se casatoreasca - VIDEO

In platoul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta Dana Marchitan a venit cu o premiera muzicala. Este vorba despre noua ei piesa, „Alexandro”.

„Imi place foarte mult numele Alexandru si chiar am vrut pe fiul meu sa-l numesc Alexandru”, a mentionat Dana Marchitan in direct la O Seara Perfecta.

Mesajul lui Ruby dupa izbucnirea razboiului in Israel. Clipe de panica pentru artista care se afla in vacanta: „Nu mai e nimeni pe strazi”

Intrebata de ce a ales sa lanseze piesa „Alexandro”, Dana a raspuns: „Chiar imi place numele. E bine ca o piesa cumva sa reprezinte si o parte din viata ta...”

De asemenea, interpreta a povestit in cadrul emisiunii despre relatia sa de dragoste. Totodata, aceasta a recunoscut sa isi doreste in viitor sa se recasatoreasca: „Da,eu nu sunt din categoria aceea care „S-a intamplat si gata”. Eu sunt un om deschis, cu inima deschisa”.

Horoscop 10 octombrie 2023. Zodia care are dificultati financiare

Dana Marchitan a avut parte si de o provocare din partea Anisoarei Loghin. Prezentatoarea a provocat-o pe artista sa cante refrenul cantecului „Alexandro” in diferite stiluri, cum ar fi: romanta, hip-hop, manea, jazz, bisericesc.

Articole din aceeasi categorie