14.10.2022
La multi ani, Chisinau! Afla ce program au pregatit autoritatile pentru locuitorii capitalei: „Chiar daca e timp mai ploios afara, nu inseamna ca ramanem fara sarbatoare” - VIDEO

De Hram, imbraca straie de sarbatoare. Cum au avut loc pregatirile in ajunul sarbatorii in centrul Chisinaului, afla de la reporterul PRO TV Madalina Sorocovschi, care a venit cu mai multe detalii intr-o transmisiune live pentru O Seara Perfecta. 

„Suntem in Piata Marii Adunari Nationale. Aici, unde maine, dar si sambata, va avea loc Hramul Chisinaului. Chiar daca astazi a fost un timp mai ploios afara, nu inseamna ca ramanem fara sarbatoare”, reporter PROTV, Madalina Sorocovschi.

Autoritatile au pregatit un program cultural divers cu expozitii, targuri ale mesterilor populari si desigur concerte. Pe scena, care deja a fost instalata, artistii faceau repetitii si pregatiri pentru ziua cea mare.  

Pe parcursul zilei de 14 octombrie pe scena vor evolua o multime de artisti din Republica Moldova, printre care Orchestra fratilor Advahov, formatia Zdob si Zdub, Zinaida Julea, Gabriel Nebunu, Vali Boghean si altii. 

De ce Dianna Rotaru nu isi afiseaza relatia sa cu sotul pe retelele sociale? Prezentatoarea PRO TV a facut dezvaluiri sincere: „Am auzit prin „targ” foarte multe lucruri care circulau despre mine...” - VIDEO

Potrivit programului, invitatul special al serii de 14 octombrie va fi Carla's Dreams care, de asemenea, va evolua in scena. 

Hramul orasului Chisinau se va desfasura pe parcursul a doua zile, pe 14 si 15 octombrie, pentru a putea sarbatori din plin cultura si traditiile capitalei noastre. 

Trainera de bune maniere, Alina Plingau a recunoscut ca si-a organizat nunta in doar doua luni! Afla cine este sotul sau, dar si unde vor pleca in luna de miere: „Eu de firea mea stiu ce vreau, ce imi place” - VIDEO

In scuarul Catedralei a fost instalat un panou, pe care vizitatorii si locuitorii Chisinaului vor putea inscrie un mesaj de urare pentru Chisinau.

„Programul cultural este unul plin. Pe parcursul zilei vizitatorii vor avea un sir de activitati”, reporter PROTV, Madalina Sorocovschi.  

Articole din aceeasi categorie