11.03.2022
Muzica lui nu va rasuna in Rusia! Interpretul ucrainean Max Barskih: „Nu vreau ca muzica mea sa fie auzita in tara care a inceput razboiul din Ucraina!” - VIDEO

Interpretul din Ucraina, Max Barskikh, cunoscut dupa piesele „Berega”, „Nezemnaia” si altele, a afirmat ca rupe toate contractele cu companiile rusesti.

 El a vorbit despre asta intr-un mesaj video pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram:

„Interzic oficial folosirea si ascultarea muzicii mele pe teritoriul Federatiei Ruse sub orice forma, tuturor posturilor de radio, canalelor TV, in filme si emisiunii TV in care muzica este folosita drept coloana sonora. Nu vreau ca muzica mea sa fie auzita in tara care a inceput razboiul din Ucraina! De asemenea, muzica mea nu o sa se mai gaseasca in spatiul digital al Federatiei Ruse. Recomand tuturor artistilor ucraineni sa faca acelasi lucru!”. 

Intrebat de urmaritorii sai daca artistul va returna sau nu banii pentru bilete de la concertele lui, Barskih a spus ca toti banii vor fi redirectionati „in scopuri caritabile”. 

Recent, interpretul a vorbit despre poporul rus, spunand: „Slava Domnului ca acum am mai mult timp liber, pentru ca nu o sa trebuiasca sa vizitez orasele din Rusia”, a spus el pe Instagram.

Vladimir Putin canta, in aplauzele actorilor de la Hollywood, un celebru cantec american - VIDEO

Pentru aceste cuvinte, a fost criticat nu numai de fani, ci si de colegii sai rusi. Astfel, rapperul Timati a promis ca il va trage la raspundere pe cantaretul ucrainean pentru aceste cuvinte si a inregistrat un mesaj video dedicat lui: „Nu ai confundat nimic? Ai uitat din ai cui lingura ai mancat in toti acesti ani? La ale cui petreceri corporative ai dansat aici, in Rusia?”. 

Multe vedete ruse si straine au vorbit deja despre razboiul Rusiei cu Ucraina. Unii oameni publici, inclusiv Vera Brejneva, Valery Meladze, Maxim Galkin si altii, s-au opus acestui conflict si au cerut o solutionare pasnica a problemei.

Alla Pugacheva a negat zvonurile ca ar fi parasit Rusia pentru totdeauna: „Vacanta, odihna si un tratament nu sunt considerate emigrare” - VIDEO

Altii, printre care Timati si Oksana Lavrentyeva, au sustinut decizia guvernului rus. De asemenea, campionii olimpici au comentat situatia: Evgeni Plushenko si Alina Kabaeva au fost indignati de eliminarea sportivilor rusi de la participarea la competitiile internationale.

Anterior, trei mari case de discuri au anuntat incetarea temporara a activitatii in Rusia - Universal Music Group, Sony Music Group si Warner Music Group.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie