02.06.2022
Cat de frumos! Angelina Jolie poarta un inel pe care este gravata harta Ucrainei - FOTO

Actrita de la Hollywood Angelina Jolie poarta un inel special deoarece pe el este gravata harta Ucrainei si a fost facut de un giuvaer ucrainean. Recent, pe degetul ei a fost observata o bijuterie din argint spectacoloasa care a atras atentia tuturor fanilor.

In ciuda razboiului din Ucraina, actorii de la Hollywood continua sa poarte haine ucrainene: rochii, camasi brodate, salopete. In plus, persoanele publice adora si accesoriile facute de producatorii ucraineni. Pe langa Madonna, Megan Fox, Catherine Zeta-Jones, Autumn de Wilde si Angelina Jolie sprijina Ucraina purtand accesorii facute acolo. Pe degetul ei inelar a fost observat zilele trecute un inel numit „Harta Ucrainei”. Bijuteria a fost creata de un giuvaer din Harkov.

Inelul a fost primit in dar in timpul vizitei sale la Lvov. Organizatorii vizitei sale sunt foarte bucurosi ca vedeta le-a acceptat cadoul cu inima deschisa.

„Ne bucuram mult ca am putut sa prezentam Angelinei Jolie inelul nostru numit „Harta Ucrainei”. O mentiune minunata despre o tara frumoasa.”, au scris organizatorii vizitei pe Instagram.

Nu isi mai doreste copii in viitorul apropiat! Afla cum a fost copilaria Katalinei Rusu: „Chiar daca am avut de toate...” - VIDEO

Angelina Jolie a ajuns in Ucraina pe 30 aprilie 2022. Actrita, ambasador onorific al Agentiei ONU pentru Refugiati, a fost vazuta prima oara intr-o cafenea din Liov, unde a stat putin de vorba cu cei din jur.

„Ea a facut aceasta alegere inainte de razboi”! Olena Zelenskaya a povestit la ce universitate intentioneaza sa aplice fiica ei, in varsta de 17 ani - VIDEO

Articole din aceeasi categorie