13.07.2022
Ce parere au avut parintii Andreei Ibacka atunci cand l-au cunoscut pe Cabral

Cabral a povestit cum au reactionat parintii sotiei sale atunci cand i-a cunoscut prima data.

Andreea Ibacka si Cabral sunt impreuna de 14 ani, iar in urma cu 11 ani si-au unit destinele pentru totdeauna. Cei doi au impreuna doi copii superbi, iar relatia lor este tot mai buna pe zi ce trece. Nu putine au fost momentele cand si-au facut declaratii de dragoste emotionante si si-au exprimat cele mai frumoase amintiri impreuna.

Reactia parintilor Andreei Ibacka atunci cand l-au cunoscut pe Cabral

Cu toate acestea, prezentatorul TV s-a intors in timp cu multi ani, amintindu-si de prima intalnire cu socrii lui. Potrivit declaratiilor sale, cand Cabral i-a cunoscut pe parintii sotiei sale, acestia au sperat doar la ce este mai bine pentru fiica lor, „facandu-si cruce cu limba”. Ba mai mult, prezentatorul a precizat ca se intelege foarte bine cu socrul sau, iar mama Andreei „nu l-ar ucide in somn”.

„Si-au facut cruce cu limba si au sperat ca stie ea ce face. Acum, ca sunt preferatul socrului si ca nici soacra nu m-ar ucide in somn… se pare ca a stiut colega de rate ce sa aleaga…”, a spus Cabral pentru Viva!

Adda a fost umilita de un coleg din industria muzicala: „Se uitau ca la spectacol. Trebuia sa le dau popcorn”

Cum s-au cunoscut cei doi

In ceea ce priveste inceputul relatiei lor, Cabral a declarat ca intre el si Andreea a fost dragoste la prima vedere, desi partenera lui nu s-a lasat convinsa din prima. Dupa o perioada in care a cucerit-o cu sarmul sau, vedeta a aceptat o intalnire cu el, iar de atunci sunt de nedespartit.

„Dragoste. La prima vedere. Clar. Dupa sase luni de vedere, ca acritura nu voia sa iasa in oras cu mine. Pana la urma, a iesit la o cafea. Si sarmul meu incredibil, prezenta mea enigmatica, tenul meu luminos… toate acestea au facut-o sa nu-si mai doreasca sa plece. 14 ani. Sau cam asa ceva…”, si-a amintit prezentatorul TV.

Invitata recent in emisiunea lui Catalin Maruta, Andreea Ibacka a facut unele dezvaluiri neasteptate despre sotul ei, povestind care sunt, de fapt, motivele pentru care acesta are o viata plina de adrenalina.

„Probabil se intampla asta de la o varsta. Criza varstei mijlocii cred ca ne-a lasat deja, dar dupa o anumita varsta esti mai constient. El numara verile. Ca ai atatea veri sa te distrezi. Pentru el, vara este suprema. El e genul de om care nu trece prin viata pur si simplu. Isi doreste sa se bucure de fiecare chestie care i se intampla. In general, nu spune nu experientelor. Practic, el are toate pasiunile. Din pacate, avem prieteni care ne-au parasit mult prea tineri”, a povestit Andreea Ibacka in cadrul emisiunii.

In doar 2 saptamani a participat la 2 campionate! Vezi cat de departe a dus faima Republicii Moldova culturista Leo Ciobu, dar si rezultatele impresionante cu care s-a ales: „Pregatirile le-am inceput din februarie..” - INTERVIU

Articole din aceeasi categorie