24.02.2023
La doar 10 ani este deja Campioana Mondiala! Afla povestea Sofiei Gorincioi, fata care a obtinut succes la categoria dans contemporan cu elemente de acrobatie: „Ma ocup doar de 2 ani” - VIDEO

Invitata la O Seara Perfecta a fost campioana mondiala la dans contemporan cu elemente de acrobatie, Sofia Gorincioi. In studio aceasta a demostrat cateva elemente de acrobatie.

Intrebata cum este ca la 10 ani sa fii campioana mondiala, Sofia a raspuns: „Pentru acest lucru necesita foarte mult efort, desigur ca si timp, suport financiar si important este sa ai dorinta.”

Desi are o experinta de doar 2 ani in dansul contemporan cu elemente acrobatice, Gorincioi se bucura de succes. „Cu gimnastica ma ocup de la 5 ani si jumatate, dar cu dansul contemporan cu elemente acrobatice ma ocup doar de 2 ani.”, a spus gimnasta.

Sofia va participa si la Campionatul Mondial din acest an care se va desfasura in luna mai, in Croatia. „M-am intors recent de la Bucuresti, am venit cu locul 1. Am fost la calificare pentru Campionatul Mondial din Croatia.”, a mentionat fata.

O mare vedeta, deghizata si de nerecunoscut pe prima coperta Vogue de dupa divort. Ghicesti personajul?

Gimnasta este sustinuta in tot ceea ce face nu doar de parinti, dar si de colegii de clasa si profesori. „Recent, cand am fost la Bucuresti elevii chiar mi-au inregistrat un mesaj video cum toti ma sustineau si mi-a fost foarte placut. Diriginta tot m-a felicitat si imi ura multe succese. Ma bucur ca, clasa mea ma sustine.”

Chiar daca uneori lipseste de la scoala, Sofia Gorincioi le reuseste pe toate si primeste doar note de 9 si 10. „Daca merg la concursuri merg sau sambata sau duminica daca sunt in Chisinau. Daca plec la Bucuresti vinerea lipsesc de la scoala si ma intorc duminica dimineata. Daca vin duminica noaptea, raman si lunea acasa. Iau note doar de 9 si 10.”, a povestit fata.

Diana Grigor avea o porecla amuzanta in copilarie! Fratele ei si acum ii mai spune asa - VIDEO

„Profesoara noastra de grup este doamna Snejana Apostol si cea care m-a facut sa devin campioana mondiala este domnisoara Catalina Budu.”, a adaugat Sofia Gorincioi.

Articole din aceeasi categorie