24.02.2023
O mare vedeta, deghizata si de nerecunoscut pe prima coperta Vogue de dupa divort. Ghicesti personajul?

Uluitoare aceasta transformare realizata in revista Vogue, editia din Italia. Caci sub machiajul care a atins nivelul de arta, se afla un celebru top model international.

Femeia are 42 de ani, un corp de invidiat si o viata noua. La doar cateva luni de la divort, pare ca-si accelereaza din nou toate motoarele carierei, lasata pe locul 2 mult timp, cat s-a ingrijit de familie, sot si cei doi copii.

Este foarte greu de ghicit cine este aceasta doamna roscata pe pe coperta Vogue, insa va spunem noi.

Gisele pe coperta Vogue jpg

Este prima coperta Vogue a lui  Gisele Bundchen dupa divortul de Tom Brady. Cine ar fi putut sa ghiceasca?

Gisele pe plaja jpg

Este un proiect special al redactorilor Vogue, de a deghiza personaje celebre. De data asta este Gisele Bundchen, imbracata intr-o superba rochie rosie Valentino.

Top 12 cele mai admirate cupluri de pe Instagram-ul moldovenesc! Au adunat comunitati de peste 100 de mii de urmaritori - FOTO

In timp ce fostul sot si-a anuntat si a doua retragere din cariera, Gisele Bundchen pare ca-si tureaza motoarele carierei, cu toata viteza, inainte! Si se descurca de minune.

Modelul arata spectaculos, de lucrul acesta ne-am convins, dupa ce am vazut-o dansand samba la Carnavalul de la Rio de Janeiro. Gisele Bundchen a revenit in Brazilia natala pentru a se distra copios, in timp ce fostul sot e plecat cu copiii in vacanta. Tom Brady si Gisele Bundchen au anuntat pe 28 octombrie 2022 ca au divortat, dupa 13 ani de mariaj si doi copii. Este si primul carnaval de dupa pandemie, cu atat mai mare bucuria oamenilor.

Fostul model Victoria’s Secret este de nerecunoscut in Vogue, editia italiana din martie. In fotografiile de revista, Gisele Bundchen se joaca frumos cu imaginatia tuturor si incearca diferite look-uri, unul mai dramatic decat altul. Roscata sau blonda, Gisele Bundchen devine cu succes un personaj.

Conform declaratiilor Vogue, misiunea a reusit. Au dorit sa ia o celebritate cunoscuta pentru look-ul sau cat mai natural si s-o transpuna in diferite personaje, intr-o calatorie cromatica.

Revista va aparea pe piata in 28 februarie.

Articole din aceeasi categorie