23.02.2023
Diana Grigor avea o porecla amuzanta in copilarie! Fratele ei si acum ii mai spune asa - VIDEO

Diana Grigor se pregateste deja de sezonul estival. Interpreta poate fi surprinsa din ce in ce mai des la sala de forta. Recent, alaturi de ea a fost si reporterul O Seara Perfecta, Madalina Sorocovschi.

„Muncesc! Eu chiar nu vin de fite la sala, eu chiar muncesc.”, a mentionat Diana.

Artista a fost provocata de catre reporterul PRO TV, Madalina Sorocovschi sa comenteze cateva afirmatii. La intrebarea „Daca ai avea o super-putere pe care ai alege-o?”, Grigor a raspuns: „Sa pot indeplini dorintele tuturor”.

Amarah, cea mai cunoscuta femeie transgender de pe TikTok, batuta si umilita in plina strada! Cum s-a intamplat totul

De asemenea, intrebata care este cel mai bun prieten al sau, interpreta a raspuns: „Catelul, Mars. Cand ma asculta, cand nu, dar ne intelegem.”

Diana Grigor a recunoscut si care este cel mai mare defect al sau. „Sunt foarte spontana, daca ma enervez repede buhnesc. Lupt la acest capitol. Sa nu am enervez deodata. Asta cred ca este un defect.”, a spus ea.

Cum Anastasia Nichita s-a cunoscut cu viitorul sau sot: „El mi-a scris pe Instagram, initial nu mi-a placut de el”. Ce povesteste luptatoarea despre cererea in casatorie - VIDEO

Cel mai mult artista poate sa investeasca in: „Cred ca intr-o rochie, intr-o geanta, accesorii, ceas”.

Totodata aceasta a povestit ca avea si o porecla in copilarie: „Fratele meu imi spunea rijaia. Nu eram roscata, dar lui i se parea ca eu eram roscata. Pana in ziua de azi cateodata imi spune asa.”

Articole din aceeasi categorie