19.02.2024
O minte sanatoasa intr-un corp sanatos! Doina Danielean s-a apucat de pilates. Cum are loc un antrenament de-al bloggeritei - VIDEO

In aceasta perioada, cand cu greu facem fata stresului, o activitate care sa ne aduca atat beneficii fizice cat si o relaxare psihica este binevenita. Deja la a patra sedinta de pilates, Doina Danielean a spus cat de bine se simte la atrenamente. Ce rezultate are, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Aceasta poveste a inceput acum 2-3 saptamani. A inceput aceasta idee de la dureri. Auzeam de la fete ca spuneau: „Eu fac pilates de 9 ani si nu ma doare spatele”, „Eu fac pilates de 14 ani si ma simt foarte bine”. Am spus ca poate mi-a trece durerea de spate si cea de muschi. Am observat ca postura deja e alta, eu stau mai dreapta decat stateam anterior. Eu sunt foarte fericita pentru ca am decis sa fac ceva pentru corpul meu si anume pilatesul”, a spus Doina Danielean, influencer.

Exercitiile sunt potrivite daca doresti sa iti modelezi si tonifiezi corpul. „Eu combin sala de forta si pilatesul. Nu fac sport pentru o forma de invidiat, eu fac pentru starea mea de bine”, a mentionat influencerita.

Mai mult decat atat, Doina recomanda ca fiecare femeie sa incerce macar o data acest sport. „Eu consider ca fiecare femeie ar trebui macar o data sa incerce sa faca cel putin 5 antrenamente”, a explicat Danielean.

Horoscop 19 februarie 2024. Zodia pentru care iubirea ar putea fi la doat cativa pasi distanta

Pilatesul mareste flexibilitatea, amelioreaza durerile de spate si intareste musculatura. La cate beneficii are, acesta poate fi practicat de oricine, spun specialistii: „Este unicul sport care nu are contraindicatii. Pot veni de la cei mai mici, apoi sunt maturii si oamenii mai in varsta. Si persoana trebuie sa metina un regim alimentar corect”.

Dorian Popa si-a vazut visul cu ochii. Influencer-ul a spus totul, in urma cu ceva timp: „A venit momentul sa va dau vestea cea mare”

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 230 mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie