19.02.2024
„Merg la operatiile estetice ca la manichiura”! Cine este vedeta de la noi care a ajuns sub bisturiu - VIDEO

Merge la operatiile estetice ca la manichiura, asa glumeste Diana Ballerini, dupa cea de-a treia interventie estetica. De aceasta data femeia de afaceri a facut o augmentare mamara, iar cum se simte, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Perfectiunea nu are limite, tocmai de asta Diana Ballerini a dorit sa-si imbunatateasca aspectul sanilor, iar femeia de afaceri a trecut printr-o interventie chirurgicala estetica de augmentare mamara.

Imediat dupa interventie, Diana Ballerini a mentionat: „Eu ma simt foarte bine si toata lumea se mira cum eu asa de repede m-am ridicat in picioare si singura la baie si peste tot. Eu am venit foarte decisa, foarte curajoasa, sunt o minune, cum spune domnul doctor, insa eu oricum am durere, datile trecute ca eu mi-am mai facut cate ceva si nu am avut nicio durere, dar acum simt ca am un sac cu cement”.

„Am foarte mult bandaj, fiindca mi-au facut si areola mai mica si mi-au schimbat forma sanului. Nu sunt foarte mari, sunt 345 de mililitri. Am decis, am venit, cum spun si fetele mele ca vin de parca ma duc sa-mi fac manichiura, pentru mine nu este o problema, atata timp cat ai dorinta, curaj, ambitie, nu ai nici durere. S-a primit foarte frumos si mie imi place foarte mult rezultatul. Acesta a fost un moft de-al meu pe care eu mi l-am implinit, nu a fost pentru cineva, dar pentru mine”, a adaugat Diana.

Igor Mahovici, medicul care s-a ocupat de interventia Dianei a dezvaluit: „Ieri i-a fost efectuata aceasta operatie, a durat pana in doua ore, i s-au instalat niste implanturi mamare si am miscorat un pic areolele. Pana cand ar trebui sa se abtina de la a face sport si de a cara ceva greu, mai mult sunt niste restrictii fizice”.

Articole din aceeasi categorie