08.07.2022
La 12 ani a suferit arsuri serioase pe corp, acum participa la concursuri de Miss. Povestea unei regine a frumusetii din Anglia - FOTO

Harriotte Lane, o regina a frumusetii din Anglia, a povestit despre nesigurantele din copilarie si despre un eveniment care a marcat-o pe viata la propriu si la figurat. Blonda de 21 de ani incearca sa devina reprezentanta tarii sale la Miss Universe si, pe cand avea doar 12 ani, a trecut printr-un incident infricosator.

Pe cand era doar o copila ce intra in anii adolescentei, Harriotte a avut parte de un moment care s-a transformat intr-o agonie care a durat ani intregi. Aceasta a varsat sos fierbinte pe picioare, iar medicii au trebuit sa-i reconstruiasca pielea afectata.

Asa mama, asa fiica! Kim Kardashian si North West au aratat uimitor in tinute asortate, la Saptamana Modei de la Paris - FOTO

„Pielea de pe picior incepuse sa mi se cojeasca si sa se infecteze. Timp de patru zile mi-a ars tesutul pielii. Am avut nevoie de grefe de piele. Au luat piele de pe coapse pentru a mi-o pune pe picior. A durat cinci ani sa se vindece si inca am o cicatrice pe coapsa", a povestit frumoasa englezoaica din Newcastse. Aceasta avut mult de tras din cauza uleiului fierbinte din sos, care a facut arsura mai grava decat daca s-ar fi oparit cu apa, de exemplu, scrie New York Post.

Zilele urmatoare, aceasta se pregateste sa concureze la Miss Universe Marea Britanie, sperand sa devina reprezentanta tarii sale la concursul international de frumusete.

Gestul facut de Alexandra Stan, dupa ce a castigat primii bani din muzica: „I-am cumparat o masina...”

La doar 18 ani, Harriotte Lane a fondat propria companie de coaching pentru concursurile de Miss, unde tine cursuri de grup si individuale. Pentru tanara, competitiile de frumusete sunt mai mult decat ceea ce se vede la suprafata: „Sunt multe stereotipuri, dar concursurile sunt mai mult de atat. Este vorba despre a fi o feminista, cineva care are un motiv adevarat pentru a le da putere altora putere, cineva care a depasit adesea adversitati". 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie