08.07.2022
Gestul facut de Alexandra Stan, dupa ce a castigat primii bani din muzica: „I-am cumparat o masina...”

Gestul facut de Alexandra Stan, dupa ce a castigat primii bani din muzica. Artista nu se fereste sa le arate celor dragi cat de mult ii iubeste, indiferent daca e vorba despre a le fi alaturi sau a le cumpara cadouri. Vedeta este, de altfel, foarte apropiata de familie, pentru care ar face orice. Recent, cantareata a povestit ce a facut cu primii bani castigati din muzica. 

Alexandra Stan este un adevarat artist international. Milioane de fani, atat din lumea intreaga, cat si de la noi, o apreciaza pentru look-ul unic pe care il afiseaza atat in videoclipurile ei, cat si in spatiul public. Mai mult, cantareata este foarte talentata, iar melodiile ei sunt fredonate la tot pasul. 

Frumoasa artista a stiut de mica faptul ca asta vrea sa faca toata viata. Mai mult, si-a cunoscut valoarea inca din copilarie, cand le canta vecinilor. Vedeta ii considera adevarati telespectatori, care mai tarziu s-au adunat si adunat, pana cand ea a format o comunitate foarte puternica, care o sustine. 

Stefan Banica si-a dus copilul la spital. Vezi care este motivul

Intr-un interviu acordat pentru Ego.ro, Alexandra Stan a vorbit despre copilaria ei si cum a debutat in muzica. La fel de sincera ca de fiecare data, artista a spus care a fost primul lucru pe care l-a facut atunci cand si-a castigat banii din meseria ei si anume, muzica. 

„Imi amintesc ca din primii bani castigati am pus deoparte si am strans pana i-am luat surorii mele o masina. Mi-am dorit mult sa fac asta. Imi ajut familia si acum, e o responsabilitate pe care mi-am asumat-o si o fac cu drag”, a marturisit ea. 

Vedeta a dezvaluit ca, atunci cand a intrat in industria muzicii, nu avea stilist si era mai greu cu tinutele: „a fost mai greu la inceput, mai imprumutam de la sora mea mai mare, de la prietene, mai combinam eu articole. Nu am avut stilist si nu am bagat bani in asta, o situatie care ma macina cand vedeam cum erau echipele artistelor din afara cu care eu cantam pe aceeasi scena. Dar cumva si treaba asta m-a intarit si m-a determinat sa-mi dau seama ce imi doresc de fapt si sa muncesc mai mult ca sa obtin ce imi doresc.”, a mai marturisit artista pentru sursa citata.

Recent, solista si-a lansat noul album, Rainbows. Tinuta, formata dintr-un body cu corset a starnit mai multe controverse in mediul online. Unii dintre internauti considera ca artista s-a expus intr-un mod mult prea indraznet.

„Am avut un body cu corset de zici ca eram la un concurs de cabaret. Daca pe coperta eram dezbracata, nu puteam sa vin asa la eveniment. Au fost unii care au fost hateri si unii care nu. Nu prea ma mai afecteaza astfel de lucruri”, a povestit Alexandra Stan pentru PRO FM.

Alexia Eram, absolventa unei prestigioase facultati din Anglia. Fotografii inedite cu intreaga familie - FOTO

Ea a fost intrebata, la evenimentul de lansare a albumului, de ce simte nevoia in ultima perioada sa se promoveze tot mai dezbracata. Vedeta a pozat complet goala si pentru coperta albumului Rainbows.

„Este coperta albumului meu. Albumul asta ma reprezinta in totalitate, asta sunt eu «Rainbows». Am avut curajul si puterea de a ma arata asa in fata oamenilor, dar dincolo de aceasta aparenta sta un talent si o munca de 12 ani, cu o echipa numeroasa.

Imi doresc sa nu mai conteze imaginea si felul in care te prezinti fizic oamenilor, cat conteaza toata munca depusa. Uita-te cati oameni au fost aici in seara asta! Cred ca ar fi mai bine sa schimbam tonul intrebarilor! Sa nu inteleaga lumea ca eu ma dezbrac asa… da, ma dezbrac la dus, in baie, cum se dezbraca toata lumea!”, a declarat Alexandra Stan, pentru Click!.

Articole din aceeasi categorie