08.07.2022
Asa mama, asa fiica! Kim Kardashian si North West au aratat uimitor in tinute asortate, la Saptamana Modei de la Paris - FOTO

Kim Kardashian si fiica sa North, pe care o imparte cu fostul sot, Kanye West, au atras toate privirile zilele trecute la Saptamana Modei de la Paris. Cele doua au purtat tinute asortate, in timp ce accesoriul de nas a fost „cireasa de pe tort” a look-ului lor. 

Dupa ce Kim, in varsta de 41 de ani, si-a facut aparitia miercuri la prezentarea brandului Balenciaga, vedeta de reality show si fiica sa, in varsta de noua ani, au intors capetele la show-ul Jean Paul Gaultier. Cele doua si-au asortat peisele vestimentare, North purtand o camasa alba si o fusta pana la genunchi in dungi, pe care a combinat-o cu o vesta in acelasi model. Pustoaica si-a completat look-ul cu o pereche de ghete negre din piele si o poseta din acelasi material cu tinuta.

In acelasi timp, mama ei a optat pentru o rochie in dungi, semnata Jean Paul Gaultier, avand acelasi model cu ansamblul purtat de fiica sa. In zona bustului, rochia lui Kim a avut un corset asemanator sutienului, care i-a pus decolteul in evidenta. Ambele au avut ochelari de soare identi si un accesoriu pentru nas care s-a completat perfect cu restul bijuteriilor purtate de aceastea.

Natalia Gordienko a participat la Saptamana Modei de la Paris! Vezi cat de impecabil s-a prezentat aceasta, dar si cine este barbatul care i-a trimis o invitatie speciala - FOTO/VIDEO

Aceasta nu este prima prezentare de moda la care a participat pustoaica. North s-a alaturat parintilor ei pentru prima data in primul rand la spectacolele Balenciaga si Givenchy in 2014, cand avea doar 15 luni. Ea a cantat la prezentarea Yeezy a tatalui Kanye West la Paris in 2020 si a fost asezata alaturi de Anna Wintour la mai multe spectacole de-a lungul anilor.

Kim Kardashian a dezvaluit in timpul unui interviu cine o intimideaza cel mai mult, iar toti au ramas suprinsi de raspunsul vedetei. Potrivit acesteia, fiica ei, North, in varsta de doar noua ani, este singura persoana care o poate inimida.

Gestul facut de Alexandra Stan, dupa ce a castigat primii bani din muzica: „I-am cumparat o masina...”

In varsta de 41 de ani, Kim Kardashian este o personalitate foarte puternica din showbiz-ul de peste ocean. Aceasta a stiut tot timpul sa-si impuna punctul de vedere si lucrurile au iesit mereu asa cum si-a dorit. Insa, exista o persoana in viata ei care stie sa o puna la punct si reuseste sa obtina orice de la ea. Potrivit vedetei, fiica ei North, pe care o are cu fostul sot, rapperul Kanye West, este slabiciunea ei.

„Cine ma intimideaza? Voiam sa spun politicienii, dar nu o fac. Poate doar fiica mea, North”, a raspuns Kim. Aceasta a continuat spunand ca „North West este fiica lui Kanye West” inainte de a adauga in gluma: „Uita asta, ea este geamana lui”.

De curand, Kim Kardashian a avut o discutie publica cu fiica ei North, dupa ce tanara a facut un live pe TikTok fara permisiunea ei.

„In casa mea, exista reguli. S-a simtit foarte rau din cauza asta si mi-a cerut scuze. Ea a spus: „Am vazut pe TikTok ca am avut probleme si imi pare foarte rau.” Si a inteles”, a explicat Kim. 

Articole din aceeasi categorie