01.08.2023
Blamata de unii, adorata de altii! Clipul postat de Georgina Rodriguez care a starnit controverse: „De ce permite asta Ronaldo?” - VIDEO

Georgina Rodriguez o tine dintr-o vacanta in alta! In ultima luna, contul de Instagram al partenerei lui Cristiano Ronaldo s-a umplut de fotografii in costum de baie. 

In mare, pe plaja sau pe iaht… Georgina e o adevarata aparitie in costum de baie. Spre deosebire de celalalte neveste de fotbalisti, Gio nu are nicio retinere cand vine vorba sa sa-si etaleze silueta voluptoasa, iar cei peste 50 de milioane de urmaritori au ce admira.

De cand s-a mutat in Arabia Saudita, Georgina a inceput sa fie criticata pentru ipostazele sexy si pentru ca astfel de aparitii, spun unii dintre urmaritori, i-ar pune in pericol cariera lui Cristiano Ronaldo. 

Recent, bruneta a postat pe contul de socializare un filmulet in care se plimba cu un mini skijet intr-un costum de baie minuscul si isi etaleaza posteriorul in toata splendoarea.

Viata i-a fost pusa pe pauza chiar de ziua ei! Mama a doua fetite, se afla in stare grava la spital, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un alt automobil, in capitala. Mediul online, impanzit de mesaje de sustinere

Clipul cu pricina a adunat in doar cateva ore aproape 4,5 milioane de vizualizari si sute de comentarii. Daca unii dintre internauti au laudat-o si i-au facut complimente pentru felul in care arata, altii au blamat-o si s-au aratat indignati de faptul ca Ronaldo ii permite sa arate atat de mult...

„De ce permite asta Ronaldo?”, „Tot timpul trebuie sa atragi atentia cu corpul tau!”, Esti un nimeni fara Ronaldo! Ar trebui sa-l respecti!”, „E atat de disperata dupa acest trai luxos ca nu se mai poate controla. E trist sincer!”, sunt doar cateva dintre mesajele postate de internauti.

Valentina Nafornita si Cristian Spataru si-au ales verighetele! Cum arata acestea, dar si cat costa - FOTO/VIDEO

Georgina si Ronaldo sunt impreuna din 2016 si s-au cunoscut la Madrid, intr-un magazin, unde tanara lucra ca asistent de vanzari. Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al cincilea pentru fotbalist, care a apelat de doua ori la mame surogat. Cristiano si Georgina mai au o fiica, pe nume Esmeralda. 

Articole din aceeasi categorie