01.08.2023
Fanii lui Taylor Swift au zguduit scoarta terestra: cutremur de 2,3 pe Richter inregistrat in Seattle

Taylor Swift provoaca ingrijorari in randul seismologilor, dupa ce pamantul s-a zguduit serios in timpul a doua dintre show-urile ei de peste Ocean. Fanii artistei au fost atat de zgomotosi incat au provocat un seism de 2,3 pe Richter.

Seismologa Jackie Caplan-Auerbach a observat o activitate seismica suspecta in Seattle, doua seri la rand, in intervalul orar in care Taylor Swift a sustinut doua concerte pe arena Lumen Field din Seattle.

S-a intamplat pe 22 si 23 iulie, concerte care fac parte din turneul Eras al artistei. Conform specialistei, fanii au provocat un seism de magnitudine 2,3 pe Richter. Aceasta este noua ciudatenie marca Tylor Swift, dupa ce bodyguardul celei mai bogate artiste a devenit viral pe internet.

Imagini induiosatoare! Modelul Ilinca Sturzescu si fiul ei, Timur, au fost externati din maternitate - FOTO

„Am cules datele din ambele seri de concert si am sesizat rapid ca era acelasi tipar de semnale. Daca le suprapun, sunt aproape identice”, a declarat Jackie Caplan-Auerbach, conform CNN.

Seismologa a adaugat ca fanii lui Taylor Swift au fost de doua ori mai zgomotosi decat cei ai echipei locale de fotbal american, Seattle Seahawks.

„Tremuratul a fost de doua ori mai puternic decat Beast Quake. L-a dublat absolut”, a confirmat experta.

Blamata de unii, adorata de altii! Clipul postat de Georgina care a starnit controverse: „De ce permite asta Ronaldo?” - VIDEO

Turneul Eras al lui Taylor Swift continua cu alte zeci de concerte in toata lumea. Seria de show-uri a debutat in 17 martie 2023 (Glandale, SUA) si se va incheia in 17 august 2024, la Londra (Marea Britanie).

Articole din aceeasi categorie