05.08.2022
Stilul anilor '50 revine in moda! Penelope Cruz a purtat recent o tinuta reprezentativa din secolul trecut - FOTO

Penelope Cruz isi petrece aceasta vara in Italia. S-ar putea crede ca actrita, la fel ca multi dintre colegii ei, a mers acolo in vacanta, dar nu. Starul de la Hollywood lucreaza in acest moment la filmul „Ferrari” al lui Michael Mann. In filmul biografic, Penelope va juca rolul sotiei celebrului pilot de curse Enzo Ferrari, Laura Dominica Garello Ferrari.

Paparazzi au reusit deja sa obtina primele fotografii de pe platoul de filmare a productiei cinematografice. Din imagini se poate observa ca Penelope a intrat pefect in rolul unei adevarate dive din anii 1950.

Actrita a purtat o rochie de culoare albastru inchis cu maneci lungi si curea. Tinuta ei eleganta a fost completata de o pereche de pantofi cu toc, ochelari de soare si o tunsoare de tip bob.

Selena Gomez se iubeste cu un popular producator. Unde au fost surprinsi cei doi - VIDEO

Filmul „Ferrari” este dedicat vietii dificile a legendarului pilot si fondator al companiei de automobile Enzo Ferrari. Adam Driver va juca rolul principal, in timp ce Shailene Woodley va fi amanta lui, Lina Lourdie.

Penelope Cruz este o actrita si manechina spaniola.

Fericirea iubeste linistea! Vezi top 4 vedete din Rusia care refuza sa il arate pe tatal copiilor lor in mediul online, dar si motivul pentru care au luat aceasta decizie - FOTO

Articole din aceeasi categorie