09.04.2022
Ksenia Sobchak si-a vandut imobilul de lux de la Moscova! Suma depaseste 10 milioane de dolari. Vezi zona, dar si facilitatile impresionante ale locuintei - FOTO

Ksenia Sobchak pare sa fi decis sa paraseasca tara pentru totdeauna. Dupa ce telediva a „fugit” in Israel la inceputul lunii martie, ea s-a intors recent la Moscova si ar fi plecat la munca. Cu toate acestea, jurnalista si-a scot in vanzare apartamentul sau de lux, cel mai probabil din necesitatea banilor pentru a se muta.

Asadar, ieri Kseniei i-a reusit sa isi vanda apartamentul de lux din centrul Moscovei, situat intr-un complet rezidential de elita.

Suma cu care i-a reusit jurnalistei sa isi vanda imobilul se estimeaza la 10,3 milioane de dolari, adica aproximativ 800 de milioane de ruble, aproximativ 185.120.000,00 de lei moldovenesti. 

Potrivit presei rusesti vorbim de apartamente din zona Khamovniki. Acolo Sobchak detine doua locuri de parcare, precum si un apartament cu o suprafata totala de 325 mp. m. Potrivit rapoartelor presei, imobilul a fost cumparat in 2019 in faza de constructie pentru 300 de milioane de ruble. Totodata, spatiul de locuit a fost inregistrat oficial abia pe 25 februarie 2022. 

Alina Kabaeva, considerata amanta lui Putin, si-a sters numele de pe site-ul imperiului media pe care il conduce. Ce mesaj a transmis Alexei Navalnii despre activitatea femeii - FOTO

Se pare ca vedeta in varsta de 40 de ani nici nu a avut timp sa „detina” spatiul de locuit. Proprietatea a fost inregistrata la noul proprietar pe 4 aprilie. Apropo, in aceasta zi s-a facut public faptul ca Ksenia s-a reintors la Moscova. 

Vacanta cu peripetii pentru Emilian Cretu si sora acestuia! Momentul amuzant a ajuns viral pe TikTok - VIDEO

De asemenea , este de remarcat faptul ca, avand in vedere instabilitatea dolarului, la momentul vanzarii, costul apartamentului a ajuns la aproape 1 miliard de ruble.

Cu putin timp inainte de vanzarea apartamentului, Sobchak s-a plans de dificultati financiare. In timp ce era inca in Israel, jurnalista a cerut ajutorul fanilor pentru a-si cumpara marfa si se presupune ca va continua sa-si lanseze propriul proiect pe YouTube „Atentie: Sobchak!”

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie