08.04.2022
Alina Kabaeva, considerata amanta lui Putin, si-a sters numele de pe site-ul imperiului media pe care il conduce. Ce mesaj a transmis Alexei Navalnii despre activitatea femeii - FOTO

Recent, numele si poza amantei lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, a disparut peste noapte de pe website-ul imperiului media pe care aceasta il controleaza. 

Alina Kabaeva (38 de ani) a luat aceasta decizie dupa ce s-au anuntat sanctiuni din partea Occidentului pentru fiicele lui Putin. 

De asemenea, liderul opozitiei Alexei Navalny a cerut Occidentului sa ia pozitie fata de presa de propaganda a Kremlinului.

I s-a propus sa reprezinte Italia, Romania si Georgia, dar a preferat sa lupte pentru Republica Moldova! Ce spune luptatoarea Anastasia Nichita dupa ce a castigat aurul la Campionatul European: „Ma mandresc ca uite anume prin sport pot ridica drapelul tarii.”- VIDEO

Navalny a nominalizat trustul de presa condus de Alina Kabaeva, spunand ca este posibil ca acesta sa fie detinut de Putin in persoana.

Salariul ei este estimat la aproape 8 milioane de lire sterline pe an.

Navalny a postat din inchisoare: ”As dori sa va reamintesc ca National Media Group, care detine partea leului din aceasta masinarie de minciuni, fara indoiala ca aparitine lui Putin si este condus, formal, de amanta lui Putin, Alina Kabaeva”.

Kabaeva detine aceasta pozitie din 2014, desi nu are niciun fel de experienta anterioara in business sau in media. 

Desi Kabaeva nu si-a facut simtita prezenta de cand a inceput razboiul, trustul ei de presa a fost foarte vocal in favoarea lui Vladimir Putin. 

Conform speculatiilor, ea si familia secreta a liderului de la Kremlin s-ar ascunde ori in Elvetia ori intr-un buncar din Urali. 

Cum isi protejeaza iubita lui Vladimir Putin averea. Decizia luata de Alina Kabaeva

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie