05.04.2022
Ksenia Sobchak a revenit in Rusia! Jurnalista a ramas socata cand a vazut ca din numele ei au fost infaptuite „actiuni murdare si un nou partid politic” - FOTO

 Absenta sa a trezit o multime de reactii si critici, iar pe langa asta, revenita in Federatia Rusa, Ksenia Sobchak a realizat ca o operatiune frauduloasa a fost realizata din numele sau. 

Prezentatoarea TV Ksenia Sobchak a parasit tara odata cu izbucnirea razboiului ruso-ucrainean. 

Jurnalista a publicat insa o postare pe canalul sau de Telegram in care isi anunta toti urmaritorii despre faptul ca a revenit. 

Totodata, aceasta a tinut sa precizeze ca e foarte dezamagita de tot ce s-a intamplat aici, precizand ca in absenta ei a fost initiata o afacere „murdara” din numele sau. 

„Ganditi cu capul - opriti televizorul!” Monatik i-a indemnat pe rusi sa nu creada in tot ce li se spune la TV: „Traim intr-o vreme ingrozitoare, in care exista oameni care numesc razboiul - operatiune militara” - VIDEO

„Prietenii mei dragi, acesta nu sunt eu. Nu dau o petrecere, nu fac agitatie, nu rezolv probleme, nu sar ca mistretul, nu „tusesc” scheme si smecherii. Stau la Moscova si scriu scenarii pentru stiri, ”, a explicat prezentatoarea.

Jurnalista a atasat postarii sale mai multe capturi de ecran care au fost transmise oamenilor. Necunoscutii au trimis mesaje in numele prezentatoarei TV si au mentionat crearea unui nou partid politic. Acestia au facut campanie pentru ca oamenii sa se alature acestuia si au cerut sa distribuie reclama.

La sfarsitul lunii februarie, mai multe vedete si-au facut bagajele si au plecat in strainatate sub pretextul unei vacante de familie planificate. De acelasi lucru a fost suspectata si prezentatoarea TV Ksenia Sobchak, care a spus ca a zburat in vacanta cu fiul ei de 5 ani la Istanbul, iar apoi a fost vazuta pe aeroportul din Tel Aviv. Se presupune ca aceasta a mers pentru a-si dobandi cetatenia israeliana. 

Nepoata Sofiei Rotaru si-a indemnat prietenii din strainatate sa ajute poporul ucrainean. Sonya Evdokimenko: „Patruzeci de zile de razboi. Milioane de oameni s-au confruntat cu raul absolut.”

Sursa FOTO: Telegram 

Articole din aceeasi categorie