05.04.2022
„Ganditi cu capul - opriti televizorul!” Monatik i-a indemnat pe rusi sa nu creada in tot ce li se spune la TV: „Traim intr-o vreme ingrozitoare, in care exista oameni care numesc razboiul - operatiune militara” - VIDEO

La un concert caritabil organizat la Varsovia, Monatik a interpretat o melodie noua, intitulata „Cei care tac”, in care s-a adresat oamenilor din Rusia care continua sa taca despre ceea ce se intampla acum in Ucraina. 

Monatik a participat la concertul caritabil din Varsovia „Buna seara! Suntem din Ucraina”. Artistul a interpretat o noua melodie, compusa recent, care se numeste „Cei care tac”, in care le-a cerut rusilor care nu vor sa vorbeasca despre razboiul din Ucraina, sa inceapa sa gandeasca cu capul si sa nu creada in ceea ce li se arata la TV sau pe retelele de socializare. 

„Traim intr-o vreme ingrozitoare, in care exista oameni care numesc razboiul „operatiune militara”. In care inca mai sunt oameni care au un milion de urmaritori, insa se prefac ca razboiul nu exista sa nu ii privesc pe ei in nici un fel. Razboiul provoaca diferite ganduri si deseori din ele se nasc noi melodii si texte. Piesa „Cei care tac” este despre cei care nu sunt deloc atenti la ceea ce se intampla acum” a spus Monatik in timpul concertului. 

„Si nu trebuie sa ne salvati. Ce fel de prostii? Ganditi cu capul - opriti televizorul”, a spus Montaik oamenilor din Rusia. 

La eveniment, de asemenea au participat Jerry Heil, care a interpretat piesa „Putin, du-te acasa”, Alina Pash, Serghei Babkin si alti artisti ucraineni. 

Aproximativ un milion de grivne ucrainene, pe care artistii au reusit sa le adune la Varsovia, vor merge in scopuri caritabile pentru a ajuta refugiatii din Ucraina. 

Articole din aceeasi categorie