04.04.2022
Ksenia Sobchak a confirmat ca Ivan Urgant a revenit in Rusia. Afla cu cine deja a reusit sa se intalneasca prezentatorul TV

Prezentatorul a parasit Rusia imediat dupa ce si-a exprimat pozitia fata de razboiul din Ucraina, iar filmarile pentru emisiunea sa au fost suspendate. Impreuna cu familia, acesta a plecat in Israel.

La sfarsitul lunii februarie, tot mai multe vedete din Federatia Rusa au inceput sa paraseasca tara. Printre ele s-a numarat si Ivan Urgant, care a plecat cu familia in Israel. In mediul online s-au raspandit zvonuri despre posibila emigrare a prezentatorului TV in varsta de 43 de ani. Cu toate acestea, oamenii din anturajul sau au infrmat aceste informatii. Cu toate acestea, Ivan  a asigurat ca a plecat intr-o calatorie scurta. Si se pare ca showmanul s-a intors deja din vacanta temporara.

Ivan nu a vorbit inca despre revenirea sa in Rusia. Cu toate acestea, tatal sau Andrei Urgant a declarat recent presei ca fiul sau se afla la Moscova de multa vreme. Ksenia Sobchak a confirmat acest lucru in noua editie a emisiunii sale „Ostorojno Sobchak” de pe YouTube.

Nu se va mai intoarce in Rusia? Maxim Galkin anunta un mare turneu in Israel: „Va sugerez sa veniti pentru ca da, nu ne-am vazut demult...” - FOTO/VIDEO

„Ivan s-a intors la Moscova si a purtat discutii cu Konstantin Ernst, directorul general al postului Pervii Kanal. Ei promit ca emisiunea va reveni pe micile ecrane, dar intr-un alt format.”, a spus Sobchak.

Cand a plecat din tara, secretarul de presa al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, l-a numit pe Ivan un patriot al tarii sale si i-a indemnat pe fani sa se abtina de la critici in adresa lui.

Comediantul rus Garik Harlamov a vorbit pentru prima data despre situatia politica tensionata din Rusia: „Vreau sa iasa cineva si sa spuna ca totul a fost o gluma uriasa”

„Il cunosc foarte bine pe Urgant, este un mare patriot. El are propriul punct de vedere. Nu il defaimati.”, a spus secretarul de presa al presedinteleu rus.

Chiar daca a criticat dur razboiul, artistul ucrainean Ivan Dorn va sustine un concert in Rusia pentru suma de 40 de mii de euro. Afla ce conditii a impus interpretul

Articole din aceeasi categorie