04.04.2022
Comediantul rus Garik Harlamov a vorbit pentru prima data despre situatia politica tensionata din Rusia: „Vreau sa iasa cineva si sa spuna ca totul a fost o gluma uriasa”

Showmanul este ingrijorat de ultimele evenimente din lume, dar si din tara sa si spera ca situatia se va schimba in bine. Garik Harlamov si-a exprimat parerea despre ceea ce se intampla pe contul sau de Telegram.

Garik Harlamov incearca sa nu-si piarda speranta ca totul va fi bine. Comediantul a mentionat: „Ei bine, baieti, nu am mai intrat aici sa va vad de multa vreme. Astazi este 1 aprilie. In circumstante normale, ar fi Ziua Pacalelilor. Avand in vedere noutatile, dar si tot ce s-a intamplat in ultimii doi ani, vreau sa iasa cineva si sa spuna ca asta a fost o gluma uriasa!”, a povestit showmanul in varsta de 41 de ani.

Intr-adevar, ultimii doi ani au fost tensionati pentru Garik. Acesta a divortat de actrita Kristina Asmus, cu care a fost casatorit sapte ani. Cei doi au impreuna o fiica pe nume Anastasia.

Irina si Serghei Kovalsky - vacanta de vis pe taramul pacii. Acestia au cantat in mijlocul strazii si au trait emotii de neuitat: „Sa spunem ca suntem foarte impresionati de ce am vazut aici, este ca si cum nu am spune nimic” - FOTO/VIDEO

„Totul s-a intamplat cu mult timp in urma, cand Christina si cu mine ne-am dat seama ca suntem oameni complet diferiti. Nu stiu cum sa explic. In timp, sentimentele nu mai sunt aceleasi. Datorita faptului ca suntem oameni inteligenti, am reusit sa evitam scandalurile. Nastya inca nu stie ca mama si tata s-au despartit. Ii vom spune, dar o vom face cu delicatete”, a marturisit el in toamna lui 2020.

Putin mai tarziu, Kristina a spus ca ea a fost cea care a decis sa puna cap relatiei. „Mi-am parasit sotul si sunt fericita.”, a povestit artista la acea vreme.

Chiar daca a criticat dur razboiul, artistul ucrainean Ivan Dorn va sustine un concert in Rusia pentru suma de 40 de mii de euro. Afla ce conditii a impus interpretul

Articole din aceeasi categorie