28.07.2023
Kim Kardashian, cu geanta Hermes Birkin de 300 de mii de dolari la un meci de fotbal - FOTO

Kim Kardashian a zburat pana in Japonia ca sa vada amicalul de lux dintre echipa lui Cristiano Ronaldo (Al-Nassr) si francezii de la Paris Saint Germain (PSG). Si a facut-o in stil mare, fiindca a purtat o geanta de lux pe care putine femei si-o permit.

Kim Kardashian a facut senzatie cu tinuta ei, la Osaka, orasul in care s-a disputat partida amicala dintre Al-Nassr si PSG. Starleta de 42 de ani s-a imbracat casual, ca pentru stadion, insa pantalonii gri tip combinezon moto i-a asociat cu o geanta Hermes Birkin rara, din piele de crocodil.

Pretul unui astfel de accesoriu variaza intre 150.000 si 600.000 de dolari, insa o piesa similara s-a vandut la o licitatie din 2014 cu peste 300.000 de dolari.

Schimbarile se tin lant in viata Dianei Ballerini! Ce operatie estetica urmeaza sa-si mai faca femeia de afaceri - VIDEO

Conform expertilor, geanta in cauza este una dintre cele mai rare si mai dorite accesorii din piele din aceasta categorie. Insa, nu orice femeie isi permite una. 

In topul celor mai scumpe genti din lume figureaza si o geanta Hermes Birkin decorata cu 2.000 de diamante. Pretul ei ajunge la 1,9 milioane de dolari.

Un influencer, care a cheltuit 250.000 de lire sterline sa fie ca Barbie, vrea sa arate acum ca Ken

Anamaria Prodan este si ea mare colectionara de genti Hermes Birkin. Inainte de divortul de Reghe, el era cel care o rasfata cu posete de lux. Acum si le cumpara singura.

Articole din aceeasi categorie