28.07.2023
Un influencer, care a cheltuit 250.000 de lire sterline sa fie ca Barbie, vrea sa arate acum ca Ken

Un influencer si-a socat fanii dupa ce a decis sa nu mai arate ca Barbie si sa-si traiasca viata ca Ken - in ciuda faptului ca a cheltuit 250.000 de lire sterline pentru a semana cu celebra papusa.

Oli London si-a socat fanii cu noua sa imagine, in care seamana cu Ken. Acum cativa ani, acesta a dezvaluit ca a cheltuit 75.000 de lire sterline pe operatii estetice pentru a arata ca starul K-Pop Jimin de la BTS. Anul trecut, acesta se identifica drept femeie trans cu gender fluid si a cheltuit 250.000 de lire sterline pentru a se transforma in Barbie. 

Acum, Oli spune ca regreta interventiile chirurgicale: acesta a suferit 32 de proceduri cosmetice diferite, care l-au lasar paralizat in zona fetei si cu dureri. Prima interventie la care a apelat a fost o rinoplastice, la varsta de 23 de ani, in Coreea. 

La ora actuala, Oli face tranzitia la barbat din nou si isi doreste look-ul lui Ken.

In ciuda faptului ca a cheltuit un sfert de milion de lire sterline pentru a arata ca idolul sau, Barbie, Oli spune ca simtea ca ”ceva ii lipseste” ca femeie si ca viata nu este atat de frumoasa pe cat si-a imaginat-o, chiar daca era laudat pentru aspectul sau. 

”Cand am facut tranzitia la femeie, am primit o multime de laude si complimente, dar simteam cum ceva imi lipseste. Am facut terapie si m-am dus la biserica. Am realizat ca toate aceste operatii nu m-am facut mai fericit”.

Articole din aceeasi categorie