21.02.2022
Kim Kardashian a dezvaluit imagini din interiorul casei sale de 23 de milioane de dolari! Vedeta a cumparat-o de la Kanye West, dupa despartire - FOTO

Kim Kardashian se afla in cea mai prolifica perioada a sa, chiar daca este prinsa intr-o situatie neplacuta cu Kanye West.

Kardashian a cumparat casa in 2014, impreuna cu West, si a fost practic reconstruita, in decurs de 6 ani. Fostul cuplu a deschis usile casei pentru revista Vogue si in 2019, iar in februarie anul urmator a aparut pe coperta Architectural Digest.

Chiar daca West s-a mutat, multe din detaliile estetice neutre au ramas. Si, intr-adevar, daca ar putea fi caracterizata intr-un singur cuvant, acesta ar fi ”calma”. Proprietatea vasta este prezentata in culori calde, iar ferestrele imense sunt cu vedere spre o gradina splendida.Inca nu este pronuntat divortul, iar rapperul se agita s-o recucereasca, insa Kim nu da inapoi. A inaintat actele de divort acum un an si ii merge de minune. Are un nou iubit, o afacere infloritoare, patru copii si o viata echilibrata.

Diva a aparut pe coperta Vogue de martie si aici mentioneaza ca traieste intr-o lume noua: „M-am ales pe mine.”

Ocazie cu care antreprenoarea de succes si-a deschis usile casei luxoase in care traieste pentru cei de la Vogue.

Este intr-o relatie si se considera o persoana implinita! Vezi ce admira cel mai mult solistul trupei „The Motans”, Denis Roabes, la o femeie, dar si care este notiunea fericirii din perspectiva sa - INTERVIU

Regina de 41 de ani a reality-show-urilor a dezvaluit cum traieste la proprietatea Calabasas, resedinta pe care a cumparat-o de la Kanye West anul trecut, imediat dupa ce a intentat divortul, cu 23 de milioane de dolari.

„Aici totul este pe stil minimalist”, a explicat diva. „In lume este destul haos, cand vin acasa vreau sa gasesc totul calm.”

Kardashian a cumparat casa in 2014, impreuna cu West, si a fost practic reconstruita, in decurs de 6 ani. Fostul cuplu a deschis usile casei pentru revista Vogue si in 2019, iar in februarie anul urmator a aparut pe coperta Architectural Digest.

Chiar daca West s-a mutat, multe din detaliile estetice neutre au ramas. Si, intr-adevar, daca ar putea fi caracterizata intr-un singur cuvant, acesta ar fi „calma”. Proprietatea vasta este prezentata in culori calde, iar ferestrele imense sunt cu vedere spre o gradina splendida.

Cum se mentine in forma moldoveanca Cristina Ich. Vedeta si-a dezvaluit secretele

In living se gaseste si un pian, curtea este foarte mare si verde, geamurile foarte mari asigura in casa lumina si confort. Proprietatea are si o particularitate usor magica, in care se regasesc poteci mici spre usi secrete.

Kardashian se poate lauda cu un garaj in care are un Lamborghini, un Rolls-Royce si un Maybach, despre care spune ca sunt achizitiile sale de pret.

Si chiar daca West a plecat din casa familiei, el ramane aproape, caci si-a cumparat un imobil chiar vizavi de diva, cu 4.5 milioane de dolari, fiindca si-a dorit sa fie foarte aproape de fosta sa familie.

Tineri si nelinistiti. La cati ani s-au casatorit si cum aratau sotii Maxian in ziua nuntii. Vezi fotografia publicata de Tatiana in mediul online - FOTO

Articole din aceeasi categorie