19.08.2022
Kim Kardashian a devenit fana salopetelor mulate dupa ce a slabit 10 kilograme. Vedeta de 41 de ani, pozata intr-o tinuta spectaculoasa - FOTO

Dupa ce a slabit cateva kilograme bune si a ajuns la forma fizica pe care si-a dorit-o mereu, Kim Kardashian a devenit si mai indrazneata in vestimentatie. In garderoba ei si-au facut loc cele mai mulate salopete, din care vedeta de peste Ocean pare ca nu mai vrea sa iasa.

Ultimele doua aparitii publice ale lui Kim au aratat-o in salopete perfect mulate pe formele care au facut-o celebra. Prima piesa aleasa a fost neagra si decoltata, in timp ce a doua a fost de un gri-argintiu care a iesit in evidenta, extrem de stramta si cu spatele gol. Asa a ales vedeta de reality show sa apara la petrecerea data de sora ei mai mica, Kendall Jenner, pentru celebrarea brandului ei de tequila.

Kim Kardashian

Kim s-a asigurat ca noua ei silueta nu trece neobservata, asa ca nu este de mirare de ce toate privirile s-au concentrat asupra ei. Vedeta de 41 de ani si-a accesorizat tinuta curajoasa cu o poseta minuscula si stralucitoare si cizme pana la genunchi.

Kim Kardashian

Dupa ce a fost criticata pentru ca a dat jos sapte kilograme in trei saptamani, doar pentru a intra in celebra rochie a lui Marilyn Monroe, Kim Kardashian a dezvaluit ca a mai slabit inca doua kilograme si jumatate. A ajuns la greutatea mult dorita si si-a schimbat stilul de viata.

Fiica Marishei Ignat a implinit un anisor! Vezi ce petrecere au organizat parintii pentru micuta lor, dar si ce mesaj induiosator a scris bloggerita pe pagina sa de Instagram - FOTO/VIDEO

Despre kilogramele date jos pentru a putea imbraca rochia legendara, precum si despre criticile primite pentru asta, Kim a declarat: "M-am uitat la aceasta oportunitate ca la un rol. Am vrut foarte tare sa imbrac rochia. A fost ceva foarte important pentru mine. De fapt, am invatat multe despre sanatatea mea si despre stilul de viata, pentru ca si dupa eveniment am continuat sa mananc foarte sanatos, iar acum am 9,5 kilograme in minus. Consumam mult junk food si nici nu-mi dadeam seama; multi cartofi prajiti. Mi-am schimbat complet stilul de viata".

O nunta - 9 tinute! Vezi cum au aratat toate outfit-urile pe care le-a imbracat Marinela Bezer in cea mai importanta zi din viata sa - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie