18.12.2022
Fotografie rara cu gemenii Juliei Roberts. Hazel si Finn au implinit 18 ani - FOTO

Gemenii Juliei Roberts au ajuns la majorat. Modul special in care a marcat actrita momentul.

Este un obicei pentru Julia Roberts sa sarbatoreasca evenimentele importante din viata sa publicand imagini speciale pe contul sau de socializare. Si de data aceasta, este un super eveniment: gemenii sai si ai sotului Danny Moder au implinit 18 ani. Ocazie cu care actrita a postat imagini adorabile cu Hazel si Finn, de cand erau bebelusi.

Starul de 55 de ani din „Bilet in Paradis” a comentat la poza in care tine unul dintre bebelusi in brate: „Te iubesc!”.

Julia Roberts s-a casatorit cu Danny Moder in iulie 2002 si au spus ca alaturi de cei trei copiii, visurile li s-au implinit.

Gemenii au venit pe lume in 2004. Luna trecuta, in cadrul unui interviu la „CBS This Morning”, Julia Roberts spunea ca atunci cand nu este la filmari, este mama full time. Actrita este foarte mandra si incantata de viata sa de familie, explicand ca tot ce e mai frumos e sa vii acasa la cei dragi. Statutul de mama a implinit-o foarte mult.

Insa chiar daca isi adora cariera, poate spune cu mana pe inima ca doar pentru familie este implicarea completa, da totul, 100%.

Inainte de mariajul cu Moder, pe care Julia Roberts l-a cunoscut la filmarile ”Mexicanul”, in 2002, actrita a fost casatorita intre anii 1993 1995 cu cantaretul de country Lyle Lovett.

Roman Burlaca a implinit 30 de ani! Vezi cum a fost felicitat regizorul de catre sotia sa, Gabriella Damir, dar si prieteni - VIDEO

Starul „Mananca, roaga-te, iubeste” a mai fost implicata in relatii cu actorii Kiefer Sutherland si Matthew Perry.

Actorul din „Friends” a mentionat-o in cartea sa de memorii, explicand de ce s-au despartit: „Nu eram de ajuns. Niciodata n-as fi putut fi de ajuns. Eram distrus, de neiubit.”, a facut referire Matthew Perry la una dintre multele sale perioade proaste, cand s-a luptat cu diverse dependente.

Julia Roberts are acum acelasi zambet de femeie fericita si implinita. Recent a fost vazuta alaturi de sotul sau la receptia cu staif de la Kennedy Center, Washington, DC, unde Jill si Joe Biden au fost gazdele unei alte serii de celebritati, de data aceasta VIP-uri premiate de Kennedy Center pentru contributia adusa culturii americane. In cadrul celei de-a 45-a editii anuale, actorul George Clooney a fost omagiat alaturi de alti artisti, precum Gladys Knight, Tania Leon, Bono si Amy Grant. El a fost sustinut din sala si de bunii sai prieteni Julia Roberts, Matt Damon si Sean Penn.

Andreea Bostanica, detalii nestiute despre divortul parintilor! E cel mai delicat subiect din viata ei: „Nu am avut mereu ce mi-am dorit”

Este de notorietate prietenia speciala dintre Julia Roberts si George Clooney. Actrita a marturisit ca a asteptat 20 de ani ca sa joace iar intr-o comedie romantica. Iar asta doar ca sa fie sigura ca partenerul de filmari este dragul sau prieten.

Articole din aceeasi categorie