29.09.2022
Khloe Kardashian a recunoscut ca a fost ceruta in casatorie de Tristan Thompson, insa a refuzat cererea barbatului: „I-am spus ca trebuie sa ma asigur ca aceasta este o relatie complet diferita”

Al doilea sezon al reality show-ului „The Kardashians” continua sa dezvaluie secretele familiei Kardashian. Intr-un nou episod, Khloe Kardashian a recunoscut ca, chiar inainte de despartire, Tristan Thompson a cerut-o in casatorie, insa ea l-a refuzat. Pentru cei care nu stiau: baschetbalistul a inselat-o pe Khloe cu cea mai buna prietena a lui Kylie Jenner.

„I-am spus ca trebuie sa ma asigur ca aceasta este o relatie complet diferita”, i-a spus Khloe surorii ei, Kim Kardashian. „Vreau sa fiu mandra de faptul ca sunt logodita. Asa ca i-am spus: „Stii, nu cred ca pot accepta asta acum, pentru ca eu nu voi putea anunta aceasta veste familiei mele cu bucurie”, a recunoscut vedeta.

Jennifer Aniston si Jon Hamm, momente romantice la un carnaval. Gestul pe care actorul de 51 de ani l-a facut pentru partenera sa - FOTO

„Si chiar daca lui, probabil, i-a fost greu sa auda acest lucru, a fost purul adevar. Niciodata nu am avut intentia de a primi sau de a da cuiva sperante gresite. Si i-am spus si lui despre acest lucru”, a adaugat vedeta. 

Potrivit lui Kim, ea a aflat despre cererea in casatorie de la Tristan: „L-am intrebat despre acest lucru cateva luni mai tarziu, in noaptea in care am simtit ca ceva s-a intamplat. Si el mi-a zis: „Oh, am facut-o acum cateva luni. Ea nu v-a spus?”, a relatat Kim. 

Kelly Osbourne, viitoare mamica, a hotarat sa nu isi alapteze bebelusul: “Am ales sa imi continui tratamentul medical”

In luna august, Khloe si Tristau au devenit parinti. Acestia au un fiu, care a fost nascut cu ajutorul mamei surogat. In ciuda faptului ca cei doi cresc acum doi copii, ei s-au despartit si nu intentioneaza sa fie din nou impreuna. 

Articole din aceeasi categorie