29.09.2022
Jennifer Aniston si Jon Hamm, momente romantice la un carnaval. Gestul pe care actorul de 51 de ani l-a facut pentru partenera sa - FOTO

Jennifer Aniston si Jon Hamm au fost surprinsi in ipostaze romantice zilele trecute la un carnaval, in timp ce filmau o scena pentru sezonul trei din „The Morning Show”. Cei doi actori s-au plimbat si au ras impreuna, iar gestul actorului in varsta de 51 de ani a fost de-a dreptul uimitor.

Actrita din „Friends”, in varsta de 53 de ani, si actorul din „Mad Man”, in varsta de 51 de ani, muncesc din greu pe platourile de filmare ale noului sezon din „The Morning Show”. Cu toate acestea, timpul petrecut impreuna nu pare sa-i oboseasca prea mult, asta pentru ca, din imagini se vede clar ca intre ei exista o chimie.

Coolio a murit, la doar 59 de ani. Celebrul rapper s-ar fi stins in urma unui infarct

Fotografiile realizate de fotoreporteri au surprins-o pe Jennifer Aniston alaturi de Jon Hamm, in timp ce ea tinea o jucarie mov, pe care barbatul a castigat-o pentru ea la carnaval. Cei doi purtau tinute lejere, Jennifer optand pentru o pereche de blugi albastri si o jacheta din piele, iar Jon purta o pereche de pantaloni negri, un tricou gri si o jacheta inchisa la culoare.

Goala si aurita la 50 de ani. Imaginea aniversara cu care Gwyneth Paltrow a uimit

Cu doar cateva zile inainte, cei doi au fost surprinsi in Manhattan, unde Jennifer l-a luat cu masina pe Jon si au plecat la o plimbare. De asemenea, in luna august a acestui an, au aparut si primele zvonuri cum ca cei doi formeaza un cuplu in secret.

Jennifer Aniston a cumparat ferma din Montecito a celebrei Oprah Winfrey, aflata nu departe de locuinta printului Harry si a sotiei sale Meghan Markle. Tot in aceeasi zona au case Ariana Grande, Ellen, Rob Lowe si Gwyneth Paltrow. Jennifer Aniston a achizitionat uimitoarea casa cu patru dormitoare si cu un teren imens pentru 14,8 milioane de dolari.

Aniston devine astfel cea mai noua vecina a vedetelor care locuiesc deja in Montecito, California, chiar la est de Santa Barbara. Starul din „Friends”, in varsta de 53 de ani, mai detine si un conac in Bel Air, in valoare de 20,97 milioane de dolari.

Imaginile care au topit inimile tuturor! Cum a fost intampinata Kate Middleton in prima calatorie ca printesa de Wales

Oprah a cumparat casa in stil mediteranean la inceputul anului 2021, pentru 10,5 milioane de dolari. Ferma a fost construita in 1998, are vedere la ocean, la munte, numeroase terase si gradini superbe, potrivit Architectural Digest, scrie Daily Mail. De asemenea, este ferita de toti ochii indiscreti.

Articole din aceeasi categorie