29.09.2022
Kelly Osbourne, viitoare mamica, a hotarat sa nu isi alapteze bebelusul: “Am ales sa imi continui tratamentul medical”

Kelly Osbourne se pregateste sa devina mamica si, desi nu a nascut inca, deja a iscat un mini-scandal. Vedeta le-a revoltat pe mamicile de pe internet cu decizia ei de a nu-si alapta bebelusul.

Decizia vine in urma trecutului controversat al vedetei, care a suferit ani la rand din cauza dependentei de droguri si alcool, intrand apoi intr-o depresie de care cu greu a reusit sa scape. A fost internata de nenumarate ori in clinici de reabilitare pentru a se pune pe picioare. In acest context, Kelly Osbourne a luat decizia ca e mai bine atat pentru copil, cat si pentru ea, sa isi continue tratamentul, care, din pacate, nu este compatibil cu alaptarea.

“Am luat hotararea de a-mi continua tratamentul medical in urma sfaturilor primite de la familie si prieteni”, a spus Kelly Osborne. Vedeta e constienta de implicatiile acestei decizii si de faptul ca nu va avea parte de acea conexiune speciala cu bebelusul.

“Credeti ca eu nu stiu ce inseamna asta? Dar ce fel de mama voi fi daca incepe sa merg iar in directia gresita, sa ma auto-distrug din nou? E cea mai buna decizie pentru mine si pentru bebelus”, a spus Kelly.

In trecut, vedeta a vorbit despre problemele ei cu depresia: “Aveam aceasta voce in cap care imi spunea constant: ‘Esti grasa!

Articole din aceeasi categorie