13.01.2022
Katy Rain - prima interpreta care a anuntat oficial ca va participa la Preselectia Nationala „Eurovision Moldova 2022”, cu piesa „LELE” - FOTO/VIDEO

Recent, pe pagina sa de Instagram, interpreta de muzica usoara, Katy Rain a anuntat oficial ca va participa la Selectia Nationala Eurovision 2022.

Interpreta in varsta de 33 de ani, si-a declarat oficial intentia de a participa la concurs, cu piesa sa „Lele”. „Intorsatura a avut loc atunci cand voi, cei care ati indragit aceasta lucrare, v-ati mobilizat sa ma convingeti sa o inscriu la Eurovision Moldova”. 

Dupa spusele sale, nu toate drumurile duc spre Roma, ci cateodata duc si spre Torino (a facut aluzie la tara in care se va organiza in acest an concursul international). „Drumul LELE era indreptat in exclusivitate spre sufletele oamenilor, pana in momentul in care tot ei i-au setat GPS-ul spre Eurovision”.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa calatoresti in Mauritius! Bloggerita Tatiana Koberidze a povestit despre experienta sa: „Mauritius este ca un amestec de Thailanda, Maldive si Bali” - FOTO

Piesa Lele este un manifest al femeii care trece la un alt nivel de putere. Artista mentioneaza ca cea careia oricat de greu nu i-ar fi, isi tine mereu capul sus si merge inainte. „Cand o compuneam, o simteam cu fiecare atom. Si se pare ca deja nu sunt singura. Din totdeauna am fost convinsa ca arta si competitia nu se afla intr-o relatie de compatibilitate. Fiecare creatie isi are semnificatia si destinatia sa, iar competitia pentru creator poate fi doar cu sine insusi”.

Arata ca doua surori, dar sunt de fapt mama si fiica! O bloggerita a socat internetul cu aspectul ideal al mamei sale de 60 de ani - FOTO

„Vin cu mesajul ca nimic nu este mai important decat sustinerea si iubirea voastra! Mi-ati dat o confirmare ca totul este cu, despre si pentru oameni! Si ca recunostinta, daca pana ieri eram sigura ca nu mai particip vreodata, voi m-ati facut sa iau exact decizia inversa”, a scris interpreta pe pagina sa de Instagram. 

Katy mentioneaza ca este gata pentru Selectia Nationala Eurovision si pentru a promova tara in care s-a nascut peste hotarele ei. „Cum zice tata: „Cu Doamne ajuta!”

Katy Rain este o intepreta in varsta de 33 de ani originara din Republica Moldova. Cantareata are un copil - Victor, de la fostul sau sot, stilistul Denis Condrea. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie