13.01.2022
Arata ca doua surori, dar sunt de fapt mama si fiica! O bloggerita a socat internetul cu aspectul ideal al mamei sale de 60 de ani - FOTO

Utilizatorii Instagram au ramas uimiti de aspectul impecabil al bloggeritei Misha Grimes din Marea Britanie, dar total impresionati de mama acesteia, de la care a mostenit frumusetea si corpul de vis.

In ciuda faptului ca are 60 de ani, mama fetei - Kasha si-a etalat un corp bine lucrat si tonifiat, care a umbrit-o chiar si pe Misha. 

In descrierea pozelor postate, bloggerita a scris: „Imi amintesc ca la scoala copiii obisnuiau sa rada de mine pentru ca imi petreceam timpul doar cu mama, dar uitati-va la noi acum.”

Tayla Clement, femeia care nu a zambit niciodata, dar se declara fericita

Cei 155 de mii de urmaritori ai fetei nu au putut sa creada ca femeile sunt de fapt mama si fiica, dar nu surori, si au comentat la pozele celor doua: „Imi pare rau, dar Kasha nu are 60 de ani, minte./ Ok, mama ta este un supermodel woah. Ambele atat de frumoase.” au scris internautii.

Lidia Buble si-a etalat silueta perfecta intr-un costum de baie impecabil. Cantareata a ales o destinatie exotica pentru a se relaxa - FOTO

Fatele se pare ca au o relatie minunata si se inteleg foarte bine. Cele doua au parte de o vacanta de vis in Dubai, iar internautii asteapta cu nerabdare mai multe poze.

Dupa 16 ani de casnicie, actorul Jason Momoa s-a despartit de sotia sa, Lisa Bonet: „Dragostea dintre noi continua, evoluand deja intr-un alt mod” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie