23.10.2024
Katy Rain - 4 destinații în 5 zile! Unde și alături de cine a călătorit interpreta: „Voia de mult timp să...” - VIDEO

A reuşit să viziteze patru ţări în doar cinci zile. Katy Rain a avut parte de o vacanţă activă alături de cel mai important bărbat din viaţa ei. Despre cine este vorba şi ce destinaţii a văzut interpreta, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Coasta de Azur, Monte Carlo, San Remo, anume în aceste destinații și-a petrecut ultima sa vacanță Katy Rain. „Nu am reușit să postez tot. Am fost cu fiul meu. Inițial am fost la Nisa, San Remo, după care iarăși la Nisa, în Monaco, iar din Nisa am zburat spre Roma, pentru a vedea Vaticanul, copilul voia de mult timp să vadă cea mai mică țară din Europa. După la București și deja acasă”, a povestit interpreta. 

„Viața de acolo este luxoasă, mi-a plăcut Coasta de Azur. În Monaco vezi parade de mașini luxoase, dar nu asta m-a impresionat cel mai mult, ci priveliștea și faptul că mă simțeam în siguranță în comparație cu alte locații. Copilul a fost foarte fericit, vacanța a durat 5 zile, cu tot cu zboruri, foarte repede, foarte obositor. O zi am stat la Nisa, una la Roma și Vatican, iar 3 la San Remo. Monaco am vizitat în aceeași zi cu Nisa, era în trecere”, a continuat Katy. 

6 motive surprinzătoare pentru care mănânci prea mult

Katy și fiul ei au avut parte de o vacanță activă, spune chiar interpreta: „A fost o vacanță frumoasă, doar că necesita odihnă după. Nu era genul de stat pe plajă, am vizitat foarte multe locuri”.

Timpul împreună cu băiatul său îl petrece foarte frumos, mai cu seamă, de când a crescut: „Tare frumos petrecem timpul împreună, mai ales de când este mai mare, mai puțin am eu emoții, este mai înțelegător, mă ascultă, are 11 ani și eu cred că are amintiri frumoase. O să răzuiască și pe harta pe care o avem acasă, pe perete, locațiile pe care le-am vizitat”.

Rain a planificat deja următoarea vacanță: „Noi toată vara nu am fost nicăieri, am decis în septembrie să ne ducem, a scăpat un pic școala, dar s-a meritat. Următoarea destinație cred că va fi la schiat pentru că, tot mă roagă. El schiază mai bine decât mine, nu pot să-l ajung din urmă”. 

În altă ordine de idei, Katy Rain muncește la un nou album, iar în curând își va surprinde fanii cu lansări: „Muncesc la un album de ceva timp și cred că o să mai dureze, dar între timp ce îl întocmesc o să și lansez o piesă”.

Viorica Lupu - despre conflictul dintre Gabriel Nebunu, Doina Sulac și Oleg Vitliuc! „Dacă publicul ar cunoaște măcar 10% din ce se întâmplă în culise...” - FOTO/VIDEO

Ținutele pentru videoclipuri și evenimente interpreta și le creează singură, notează ea: „Nu investesc foarte mult timp sau bani în ținute, singură inventez din ce am. Poate este bine să ai o viziune, dar nu stau prea mult timp să pierd. Îmi cos haine foarte rar, dacă am un eveniment mai important, pot să și cos, după aia adaptez, readaptez, schimb, combin, important este să ai inspirație. Faptul că pictez ajută probabil pentru că, îmi plac combinațiile de culori”. 

SURSĂ FOTO: Instagram/ katyrain.music

Articole din aceeasi categorie