15.12.2023
Ce a spus Fuego despre Oleg Spinu dupa ce au cantat impreuna piesa „Casa parinteasca nu se vinde”

Popularitatea lui Oleg Spinu a crescut dupa participarea sa la „Romanii au talent”, in sezonul 13. Tanarul de 16 ani se poate mandri ca a cantat pe scena alaturi de mari artisti din Romania, precum Andra, Paul Surugiu (Fuego) si altii.

Intr-un interviu exclusiv pentru protv.ro, adolescentul supranumit „Doctorul de inimi”, a marturisit ca participarea la emisiune a insemnat cheia succesului pentru cariera sa muzicala. „Multa lume din Moldova si din Romania a inceput sa ma urmareasca pe retelele sociale si sa-mi scrie. Multa lume ma recunoaste pe strada, ma opreste ca sa se fotografieze cu mine. Este foarte placut sa vad una ca asta”. 

spinu si fuego -concert

Magia sarbatorilor de iarna, resimtita din plin pe social media! Vedetele de la noi au stralucit la propriu - FOTO

Numai cuvinte de lauda despre Oleg Spinu au si artistii romani. Dupa ce au cantat impreuna piesa „Casa parinteasca nu se vinde”, Fuego a declarat: „Copilul acesta, Oleg Spinu, revelatia Basarabiei, va ajunge departe daca e serios! Am cantat impreuna in duet o piesa memorabila, care apartine maestrului Mihai Ciobanu, pe versurile lui Grigore Vieru!”

Interpretul a publicat momentul din timpul concertului sau, iar admiratorii i-au raspuns cu zeci de comentarii de apreciere: „Baiatul acesta este un fenomen, este o revelatie, cu siguranta va ajunge foarte departe. Mai ales ca este o copie a ta fidela, din prima tinerete! Dragul meu, tine-l aproape!”; „Am urmarit cu mare drag acest mare Concert aniversar „MI-A FOST DOR DE VOI” de la Teatrul Verde din Chisinau si am fost profund impresionata”; „Intodeauna esti mare DOMN si lansezi tinerii cu voci frumoase. Felicitari!”; „Un moment deosebit! Atatea emotii ati transmis cu aceasta melodie”, sunt doar cateva dintre reactiile fanilor. 

„Cea mai mare tragedie pentru mine...”! Cu ce problema se confrunta Patric Hanganu - VIDEO

Articole din aceeasi categorie