16.12.2023
Castigatoarea show-ului Vocea Romaniei vrea sa faca si muzica, dar si fizica medicala. Ce va face Alexandra Capitanescu cu premiul de 100.000 de euro

Alexandra Capitanescu, care a castigat Vocea Romaniei, show difuzat de Pro TV, spune ca isi doreste sa continue sa cante, dar vrea si sa profeseze in domeniul fizicii medicale. Concurenta lui Tudor Chirila are 20 ani si este studenta la Facultatea de Fizica Medicala.

„As vrea sa cant inca de 50 de ori la Vocea Romaniei. Nu ma asteptam la asa ceva, la blind-uri (n.r - auditii) ma gandeam: macar un scaun sa se intoarca. Tudor m-a crescut in cateva luni, am avut un timp scurt de repetitii, dar el m-a ajutat foarte mult, mi-a aratat drumul, calea, iar eu a trebuit sa-l ascult si ma bucur ca am facut-o. El mereu a avut imaginea de ansamblu si mi-a spus sa merg pe incredere. La knock-out a fost un moment dificil, cand m-a lovit o viroza si am ramas cumva fara voce.Vocea Romaniei mi-a schimbat total viata, vreau sa ma axez pe muzica, pe compus, pe partea mea creativa, sa termin facultatea. De mica mi-au placut si muzica si stiinta. As vrea sa le fac pe amandoua. As vrea sa mearga impreuna muzica si fizica medicala“, a spus Alexandra, sambata dimineata, la Stirile Pro TV, conform News.ro.

Vocea României, 8 septembrie 2023: Alexandra Căpitănescu a făcut senzație  pe scenă, la doar 19 ani | PRO TV

Intrebata ce va face cu premiul de 100.000 de euro, Alexandra a raspuns: „Am doar 20 de ani si poate inca nu sunt destul de matura ca sa stiu ce sa fac cu atatia bani, asa ca ii voi tine la loc sigur“.

Cine este Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023. A  început să cânte la varsta de 10 ani - Playtech Știri

Ce le transmite Alexandra celor care vor sa mearga la Vocea Romaniei: „Cei care vor sa vina la Vocea Romaniei trebuie sa aiba curaj, sa iasa din zona de confort. Este o experienta frumoasa. Mi-a placut mult anul acesta echipa Smiley, dar si echipa Horia-Rose, au fost voci impresionante acolo“.

Alexandra Căpitănescu A Câștigat „Vocea României” 2023, Sezonul 11. Primele  Declarații: „Vreau Să îi Mulțumesc Lui Tudor Chirilă” | Libertatea

Alexandra Capitanescu, din echipa lui Tudor Chirila, a castigat, vineri seara, cea de-a 11-a editie a emisiunii concurs Vocea Romaniei, difuzata de Pro TV. Alexandra Capitanescu a obtinut cele mai multe voturi din partea publicului, dupa ce a cantat melodia Alone si a avut duet cu antrenorul Tudor Chirila, dar si cu Adrian Nour.

Cine este Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea trofeului Vocea României  2023. Ce bani a câștigat, de fapt

Tudor Chirila castiga Vocea Romaniei a doua oara consecutiv, dupa ce anul trecut s-a impus Iulian Nunuca, tot din echipa sa.

Articole din aceeasi categorie