08.02.2023
Rasfata-te, femeie! Vezi care sunt cele mai solicitate proceduri de infrumusetare din aceasta perioada: „Mai mult opteaza pentru niste tendinte care le dau acum star-urile” - VIDEO

Luna februarie este despre dragoste si rasfat. Manichiura, gene, sprancene, pregatirile pentru Valentine’s Day deja au inceput. Vezi intr-un reportaj marca O Seara Perfecta cum se alinta femeile din Republica Moldova.

„Suntem un salon de frumusete, trebuie si sa fim in pas cu tot ce ii frumos. La noi sunt clientele care apreciaza frumosul, sunt niste persoane care sunt mai sofisticate. Trebuie sa fim un loc Instagramabil pentru ca ce e in top, e despre noi.” a spus fondatoarea unui salon de infrumusetare, Cezara Pink.

Emilian Cretu nu mai este cel mai popular blogger din Instagramul moldovenesc! Vezi cine a reusit sa-l „detroneze” pe actor - FOTO

Cezara a mentionat ca mai multe femei aleg sa faca cateva proceduri concomitent: „Topul preferintelor in ultimul timp al femeilor inainte de sarbatori este rapiditatea. Toti doresc sa faca proceduri concomitente, intr-un timp cat mai scurt, calitatea la fel, sa nu se piarda calitatea.” 

Pink spune care sunt cele mai solicitate proceduri si culori in ultima perioada: „Clasicul rosu in toate nuantele, incepand cu rosul ca sangele si rosu orcoviu deja, adica toate nuantele de rosu, desigur inimioare peste tot. In tendinte este anime si la gene si la unghii, peste tot.”

Descopera cele mai dragute idei de cadouri pe care i le poti oferi iubitului sau iubitei de Valentine’s Day - FOTO

Fondatoarea salonului a marturisit ca unele cliente vin cu modele inspirate de la staruri: „Vin cu poza unei vedete si le place foarte mult si indiferent de are o intalnire sau pur si simplu o iesire in public, mai mult opteaza pentru niste tendinte care le dau acum starurile.”

Articole din aceeasi categorie