08.02.2023
A scris versurile cantecului in doar cateva minute! Rapper-ul Magnat a lansat o piesa care iti lasa „pielea de gaina”, despre moldovenii care emigreaza - VIDEO

Magnat este unul dintre putinii artisti de la noi care prin puterea versurilor pe care le scrie, poate ajunge la inimile multor persoane.

Obisnuieste sa compuna versuri despre realitatea din Republica Moldova si de aceasta data nu a fost o exceptie.

Fiind recent in studioul unde obisnuieste sa isi inregistreze de obicei melodiile, Magnat a fost inspirat chiar acolo si a scris cateva versuri emotionante.

Pe pagina sa de Instagram acesta a recunoscut ca piesa a fost scrisa in cateva minute, iar refrenul in doar 1 minuta. „Asa se intampla ca m-a apucat muza direct in studio. Intr-o ora, doua, postez o mini piesa cu un refren creat in nici mai mult, nici mai putin, un minut. Acum il filmam. Radu Duminica - producator, cameraman si nu numai. Aur nu om.”

Igor Cuciuc da totul din casa! Cum o alinta pe sotia sa, Diana, si cum o curta la inceput de relatie: „O invitam in oras la plimbari, o duceam la biserica” - VIDEO

La scurt timp dupa ce a facut anuntul, interpretul a publicat in mediul online si piesa mult asteptata. „Spuneti voi! O mini piesa scrisa in citeva minute!”, a scris Magnat in descrierea videoului.

„Hai pe YouTube cu ea.”, „Drept in tinta.”, „Vorbe de aur. Baiat talentat, se mandreste Moldova cu el.”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a filmuletului.

„Asta prinde la ora actuala...”. Interpretul hitului „Un pahar cu vin”, Valentin Nica isi va surprinde publicul cu o piesa noua. Vezi cum au avut loc filmarile videoclipului - VIDEO

Articole din aceeasi categorie