13.03.2023
Mica artista! Vezi cat de talentata este Beatrice, fetita Ludmilei Adamciuc - VIDEO

Ludmila Adamciuc a venit cu o postare pe pagina sa de Instagram, in care arata cat de talentata este micuta Bety, dar si cat de bine simte muzica.

Beatrice apare in filmuletul video cu aplauze, apoi isi acordeaza chitara si incepe sa cante. Micuta stie exact pasii care urmeaza in timpul unui spectacol.

Ludmila Adamciuc a postat mai multe clipuri video de-a lungul timpului in care Bety, apare cantand. Se observa ca fetita adora sa danseze si sa cante. In descrierea filmuletului pe care l-a postat Ludmila, este scris mesajul urmator: „De la pian la chitara. Neschimbata a ramas doar pasiunea. O saptamana buna sa avem.”

Beatrice insa a primit si un val de comentarii din partea internautilor: „Dragalasa si talentata. Bravooo ”, „Ce talentata e!”, „Comoara!”, „Bravo frumusica.”

Ludmila Adamciuc este cunoscuta in mediul online datorita eforturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmareste despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte si fetita acesteia, Beatrice, cunoscuta ca si #prietenamea.

Articole din aceeasi categorie