13.03.2023
Totul pentru o nunta de vis! Rochii de mireasa, costume pentru miri, accesorii si decor. Vezi cum a avut loc cea mai grandioasa expozitie intr-un castel din tara, dedicata produselor si serviciilor de mariaj - VIDEO

Recent a fost inaugurata o expozitie grandioasa dedicata nuntilor. Care sunt tendintele si alte informatii utile pentru viitorii miri, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Aici poti sa faci cunostinta cu toti designerii, sa faci degustatie de cocktail-uri, vinuri, dulciuri si alte detalii pentru o nunta ideala. Am inteles ca oamenilor le-a fost dor de organizarea unor evenimente atat de grandioase. Fetelor mereu le este interesant sa vada o imagine perfecta.”, a spus organizatoarea evenimentului, Olga Ovchinnikova.

Fiecare mireasa viseaza la o rochie care sa i se potriveasca perfect si sa arate ca o adevarata printesa in ziua cea mare. „Ca in fiecare an sunt mai multe tendinte. Totul va incepe de la minimalism, clasic, rafinat, pana la modele care sunt foarte deosebite. Noi confectionam rochiile de la 0 pentru fiecare mireasa pentru gustul ei. Preturile in salon incep de la 2000 de lei.”, a mentionat proprietara unui magazin de rochii de mireasa, Aliona Kalinushka.

Oscarul 2023: titlul de cel mai bun actor in rol principal a fost castigat de Brendan Fraser, pentru filmul „Whale” - FOTO

Inele, cercei si alte bijuterii, toate au putut fi admirate la expozitie.„Cele mai importante sunt verighetele. Acum este o tendinta de verighete mult mai originale. Modelele clasice sunt mereu cerute.”, a explicat Ana Bargan, administrator magazin de bijuterii.

De asemenea, la eveniment au fost expuse costume si accesorii pentru miri. „Niciodata nu va iesi clasicul din moda.”, a spus Constantin Morari, antreprenor.

In functie de preferinte si tematica nuntii, specialistii stabilesc impreuna cu mirii ce decor vor alege pentru masa festiva.

Majorat de lux pentru o interpreta de la noi! Angy Angel a primit in dar un automobil si a a vut o petrecere grandioasa: „Ea merita, de la 15 ani Angelina munceste...” - VIDEO

Pentru o atmosfera perfecta la eveniment si fotografii spectaculoase, poti opta pentru animatori, cabina foto sau masina de prosecco.

Kate Hudson, pozata intr-o zi normala, in blugi, fara pic de machiaj, cu parul prins neglijent. A mostenit farmecul celebrei ei mame - FOTO

Marea expozitie dedicata nuntilor s-a desfasurat timp de trei zile, pe 10,11,12 martie. 

Articole din aceeasi categorie